Szia Bunny!

Nyilván sokan vagyunk, akik most ezért írnak neked, de én is azt teszem, és kívánok neked kitartást és sok erőt!
A legjobb barátom révén ismerem ezt a helyzetet, ahol olyan szintre jutottak a dolgok, hogy a nevét nem ejti ki a volt asszonynak és mindezt 15 év után. Azt mondja, ez nem az az ember, akit ő elvileg ismert. Bár embernek sem nevezné most már.

Más.
Sosem voltam az a nagy példaképes ember, mert szerintem mindenkinek magának kell megfelelnie és magát kell tisztelnie és egy célt elérve emberré válni.
De azt hiszem és mondom ezt minden buzis felhang nélkül, hogy te a példaképem vagy, mert úgy teszed a dolgod és olyan filozófia mentén, ahogyan én is szeretném és remélem sikerülni is fog!
Számomra ezt a dolgot a most kétéves kislányom könnyíti meg, mert mindig ott van nekem, mint igazodási pont és mint a legjobban szeretett ember, akiért bármit megtennék.
Sokan azt mondják, a gyerek elpuhít. Szerintem hatalmas tévedés, mert sokkal inkább megerősít!

Végül, ha ma azt mondanád, kell pár ember, mert el kellene tolni egy hegyet, szerintem lennénk pár ezren mögötted! Nem vagy egyedül!
Minden jót!

 

Józsi

jemmert - 2021-05-18 18:39


Szia!

Meglepően sokan írnak, pedig nem is működik már az az oldal. Nem nagyon van idegrendszerem írogatni, cikket szerintem nem vagyok képes írni 2 éve.

Ha lemegy a bírósági eljárás, utána lehet, hogy elmesélem a sztorit, mert brutális és nagyon tanulságos. Döbbenet, amikor rájössz, hogy 14 évig micsoda aljadék patkánnyal éltél együtt. (Aki mellesleg nem velem baszott ki, hanem a gyerekünkkel.)  De igazából engem ez már nem érdekel, egy dologgal foglalkozom, a lányommal. Mert neki szüksége van rám. Neki is a példaképe akarok lenni. Lehet hogy ezt az egész szart azért kaptam a sorstól, hogy jobb apa legyek. Egy biztos: nekem a lányommal kell majd elszámolnom. Már most leírtam neki mindent.

Nem engedhetem, hogy a gyerekem elkallódjon. Rendkívül okos gyerek, pedig nem beszél hat nyelven és semmiféle sportererménye sincs, nem csodagyerek, egyszerűen csak gyerek. De amikor a szemébe nézek, olyat látok, amit még senki másnál. Lehet hogy csak azért, mert én vagyok az apja, nem tudom. De azt tudom, hogy nagyon jó ember, és ez azért is érdekes, mert nekem is világ életemben ez volt a célom, hogy jó ember legyek. Ezért élek a három szabály szerint, amit már ő is tud.

Egy biztos: nem engedem, hogy az anyja elbassza az életét, mint ahogy mindenki másét is. Volt pár ártalmas nő az életemben - hiszen alapvetően mind az - de ez messze túltesz mindenen. Fogok majd ilyesiről mesélni sokat.  A gyerekem most egy szellemi fertőben él, nekem kell hatni rá valahogy heti pár órában.

Tudom, hogy jól jövök ki ebből. Egy piillanatig sem aggódok emiatt.

Nem könnyű kontrollálni a dühömet, de uralkodok rajta, mert ez a jó taktika. Igazából semmit nem kell tennem, csak menni előre. Mindig ez a megoldás.

Szerintem sem puhít el a gyerek. Csak nem leszel hülye, meg vakmerő. Én még óvatosabban is motorozok, amióta van. Emlékszem, amikor7-8 éve enduróztuk és nem mertem lemenni egy merekeden, mert az arcát látta magam előtt-

Ez az egész azért történik, hogy tanuljak belőle és ezt átadjam nektek. 

Nem mondom, hogy nem egy kibaszott rémálom, nem mondom, hogy minden nap nem csodálkozom, hogy ez megtörténhetett, de ha nem lenne gyerekem, már el is felejtettem volna. Ő viszont bármit megér.

Köszönöm mindenkinek. Nem akarok egyesével válaszolni, mert nem akarom, hogy erről szóljon ez az oldal, de nagyon jól esik hogy ennyien velem vagytok. Ahogy én is veletek. Személyesen is sokan mellémáltak, meg is lepődtem párszor. Remélem lesz alkalmam ezt az erőt átadni!

Sokak számára vagyok példakép és ennek mindig meg fogok felelni, rám mindig számíthattok.

 

 

 

Bunny - 2021-05-20 23:53

Tunemeny a gyerkoc, jo nagyot nott!

Basszus, szornyu ezeket hallani. Nagyon sokan akik szeretunk szivesen meghallgatnank majd a sztorit, de az is tok ertheto, ha kerulni akarod ezt a topicot. A lenyeg hogy sok erot es kitartas kivanunk a dologhoz es veled vagyunk!!!

tthkrstf - 2021-05-15 09:15


A helyzet sokkal szörnyűbb, mint gondolod, inkább undorítónak mondanám. Elképesztő, hogy emberek hova le tudnak aljasodni a pénzért meg az egójuk miatt.

Erővel és kitartással nincs gond. Olyan ez, mint valami edzés. Kellett ez nekem, nem véletlenül alakult így a sorsom. Most találtam meg újra önmagamat. Soha nem voltam ilyen erős, mint most. Nyilván a helyzet sok mindenben akadályoz, és mivel mindenemet elbuktam, nulláról kezdem újra az életem (még mopszom sincs), de ezt is meg fogom oldani. 

Garantálom, hogy mindannyian nagyon sokat fogtok profitálni ebből, mert ezt az erőt át fogom adni nektek!

Bunny - 2021-05-15 10:13

Szia!

Emlitetted most valamelyik valaszodban, hogy maganeleti zurjeid vannak. Kerlek mondd, hogy nem mentetek szet az asszonnyal, es a gyerkoccel is minden rendben van!

tthkrstf - 2021-05-12 17:01


Szia!

Gyermekelhelyezési és tartásdíj perem van folyamatban. A történet valami elképesztő, de egyelőre nem akarok beszélni róla, mert a saját hírnevemet rombolnám azzal, ha leírnám, milyen emberrel éltem együtt 14 évig (ha lehet az ilyet embernek nevezni) és nem szeretném, ha rajtam röhögne mindenki, hogy mit tűrtem el a gyerekem miatt.

A becsületemet meg fogom védeni a bíróság előtt is.

A lányommal heti kétszer találkozom és minden nap hívom telefonon, amikor éppen nem kapcsolják ki, hogy ne érjem el.

 

Bunny - 2021-05-15 08:30

Szia Bunny!

A következőben kérném a tanácsodat:

Az utóbbi 3 évben mindenféle probléma és mellékhatás nélkül használtam táplálékkiegészítőket.

Azonban, immár harmadik hete, hogy alkalmanként brutál hasmenés jön rám, és apránként szűkítve a kört arra jutottam, hogy ez bizony a protein-től van.

Amint megiszom az adagot, legyen az reggel, este, vagy edzést követően, úgy 2 óra múlva menetrendszerűen éktelen zuborgás támad a beleim környékén, majd mars a wc-re. Ahány adag protein annyiszor irány a wc. Ha kihagyom a proteint, akkor ez is elmarad, ezért gyanakszom erre. Más tünetem egyébként nincs, nem fáj a hasam, nem görcsölök, gázképződés az van, de eddig is volt.

Jelenleg whey-t használok/használtam (többféle gyártótól, 100%scitec whey-t is) váltottam marha-proteinre, az eredmény sajnos ugyanaz.

Mint említettem, soha korábban nem volt ilyen jellegű problémám, és ahogy eddig is, úgy most is a leírtak alapján adagolom, tehát nem félkilót mérek ki egyszerre.

Külön elkeserítő a dolog, mert most csinálom az első komolyabb diétámat, számomra hihetetlen eredménnyekkel( 14 kg mínusz január óta - köszi ezúton is a sárga kapszulát! -)  és ez most megszakadni látszik, mert gyakorta érzem magam gyengének, fáradtnak, kiszáradtnak - érthető módon, hiszen a tápanyagok nem szívódnak fel.

Mi a fenétől lehet ez? Érzékennyé váltam a fehérjére? 3 év után csak úgy?

Gondoltam arra is hogy a gyártó változtatott valamit az összetételen, de ez kizárható, hiszen többféle gyártó terméke esetén is ugyanaz az a végeredmény.

Próbáljam ki esetleg a tojás, vagy növényi fehérjéket is( szója, borsó)?

Köszönettel,

Feri

feca21055 - 2021-05-08 13:21


Szia!

Könnyen lehet hogy önmagában nem a  fehérje  a gond, hanem a folyékony tápanyag. De én nem itt tapogatóznék, hanem a szénhidrát bevitelt nézném meg. Könnyen lehet, hogy elveszed a szénhidrátot és nem lesz többé gond a proteinnal.

Bunny - 2021-05-08 22:54

Szia Bunny!

Évekkel ezelőtt még tőled hallottam a Kiszámoló blogról, azóra rendszeres olvasója is vagyok. Nemrég megjelent egy cikk az oldalon étrend kiegészítőkkel kapcsolatban:

https://kiszamolo.hu/gyogyszerek-arazasa/

Mi a véleményed a részről, ahol az étrend kiegészítőkkel foglalkozik? Tényleg ennyire egyszerű az engedélyeztetés - legalább is a gyógyszerekkel szemben?

Aztán ott volt az ízületvédős példa, amibe tökéletesen beleillik pl. a JointX. A nyárra terveztem egy ízületvédő kúrát (megelőző jelleggel, szerencsére panaszaim nincsenek), de ez a cikk elgondolkodtatott, hogy lehet más termékek után kell néznem, és nem a "régi jól beváltat" levenni a polcról.

Üdv,

Gábor

xgyeby - 2021-04-27 11:42


A kiszámoló számomra megmutatta a képességeit 2015-ben, azóta nem olvasom. Néha téved az ember.

Én hardcore tápkieg felhasználó vagyok. Nem kívánok ennél jobban ebbe belemenni, a linket nem nyitom meg. 

Bunny - 2021-05-06 08:18

Jó reggelt :)
Az én kérdésem a külső combra vonatkozik. Tudom nincs helyi zsírégetés de nekem kialakult a fenekem alatti ugynevezett lovagló háj ... és ezt szeretném eltüntetni. hogy lehetséges ez? 176 cm és 63kg vagyok. 

Nagyon szépen köszönöm
Kornélia

Koni_1 - 2021-04-29 08:29


Szia!

Persze hogy lehetséges. Diétázzál szépen meg edzzél pár évet!

Bunny - 2021-05-06 08:15

Üdv., Bunny! Csak elgondolkodtam, hogy ez a mostani helyzet mennyire kihozta az emberek igazi arcát, az örök elégedetlenséget és fröcsögést. Semmi nem jó. "Miért kell a  maszk?" "Miért nem kötelező a maszk?" "Miért zárták be az iskolákat?" "Miért nem nyitják meg az iskolákat?"
A kormány! Az ellenzék! Az EU! A kínaiak! Az Isten!
Mindenki hibás. De ha befognák a szájukat és tennék a dolgukat, talán előbbre lennénk.
Nem vagyok kormánypárti, sőt, semmilyen párti nem vagyok, de most komonyan félek, hogyha az összefogásnak nevezett katyvasz nyer majd, akkor végképp eluralkodik a káosz. Ahol mindent szabad, de mindenki pofára esik a fene nagy szabadságban.
Azt latolgatni, hogy ki lop többet, szerintem felesleges. Mindenki lop, ez tény. A lényeg, hogy emellett azért letesz-e valamit az asztalra?
Már baráti társaságban sem szólok hozzá semmi hasonló vitához. Pláne nem idegenek közt. De itt azért jó volt leírni, köszi, hogy meghallgattad. Minden jót neked a továbbiakban is, nagyon tetszik a hozzáállásod a világ dolgaihoz.

Galdora - 2021-04-23 13:19


Szia!

Szánalmas ahogy az emberek viselkednek. Különösen szánalmas a "testépítő társadalom" hangadóinak hozzállása. Gyakorlatilag mindenki a szaros pénze miatt rinyál, de egyedül mi próbáljuk tartani a lelket mindenkiben, senki más. A "ne add fel" kampány az én ötletem és mi ezt nagyon komolyan gondoljuk.

Egy percre sem hagytam abba az edzést, Le tudnék menni termekbe, de ELVBŐL nem fogok kamu versenyengedélyt szerezni egyrészt, másrészt nem is kellene, mert média vagyok, bemehetek bárhova. De ha azt mondtan, edzzen mindenki ahogy tud, akár otthon, akkor én is otthon edzek. Mellesleg érdemes megnézni, kik járnak edzeni versenyengedéllyel és hogyan edzenek telefonsimogatás közben.

Én kormánypárti vagyok, ez nem kérdés. Semmiképpen nem szavaznék lyukas zoknis, földön fetrengő elmebetegekre, olyanokra, akik szerint mindenféle retek népségnek joga van papírok nélkül a hazámba jönni, akik szerint a gyerekeket hormonkezelni kell, ha más neműnek érzik magukat (és beléjük kellett nevelni, hogy ez most trendi legyen) és akik annyit tudnak mondani (hazudozni), hogy "Orbán-lop", miközben Orbán alatt 400(!) híd épül Magyarországon, nekik meg semmi épkézláb tervük nincs, sőt, mindenhez látványosan hülyék.

A maszk egyébként azért kell, mert nálunk okosabb szakértők megmondták. Úgy gondololom, hogy ha az ember valamihez nem ért, akkor ne akarjon okosabbnak lenni. Manapság komoly társadalmi probléma, hogy a faszbúkon kiművelt csürhe mindenről határozott véleménnyel rendelkezik, miközben egy összetett mondatot nem tud leírni. A sülthülye megmondja, melyik vakcina jó - de ha megkérdezed tőle, mit jelent a "vakcina" szó, garantáltan jókat fogsz derülni.

 

Bunny - 2021-05-06 08:15

Kedves Drugs Bunny!

Tisztelettel szeretném mekérdezni, hogy mikor térsz vissza a tőled már megszokott média forgatagába, ahol láthatunk, hallhatunk téged újra?

Én személy szerint hatalmas Audioblog fanatikus vagyok, le van töltve mind, cimkézve, kategoriálva és kb már vagy 7× hallgattam végig az összeset. Ezek után jött a BBRADIO, ahol szitén elkezdtelek hallgatni, mivel már akkor az audioblog sajnos leáldozóban volt, most viszont már rádió is csak nagyon ritkán van.

Sajnos olyan "nem túl kellemes" időket élünk, hogy én annyira szeretném, ha a múlt eme kis szelete (pl AUDIOBLOG) visszatérne, mondjuk havi rendszerességgel Fél-1 órára. Nagyon örülnék neki, és szerintem rajtam kívül sok százan még.

Hajrá Bunny, Folytast és lássunk, halljunk téged mihamarabb újra!

Sanya2007 - 2021-03-14 22:28


Szia!

Készül az új honlapom, lesz audioblog. Jelenleg a Scitec tartalomgyártással foglalkozom, az összes videós tartalom mögött én állok.

Mindez nagyon komoly erőfeszítésembe kerül. Az utóbbi időben súlyos magánéleti problémáim voltak, amelyek miatt a munkáim jelentős részét képtelen vagyok végezni. 

Ha elmesélném, min mentem keresztül igencsak csodálkoznátok. 

 

Bunny - 2021-05-06 07:30

  Szia Bunny!

 

 Még egyszer régen ( az "eredeti" edző válaszolban a body.builder.hu-n) azt írtad egy kérdésre válaszolva, miután Amerikában jártál, hogy Amerika egy működő ország.

Ki tudnád ezt fejteni jobban pár mondatban?

Mellékkérdés: Mi a véleményed a szuperhősfilmekről ( akár Marvel, akár DC) ? [Szoktál nézni ilyen műfajt?]

Válaszaidat előre is köszönöm!

Üdv, Attila

Zandvoort - 2021-04-09 20:32


Szia!

Amerika egy működő ország volt, majd 2010 óta agresszíven szétverték. Amerika ma elmebaj.

Szuperhősfilmet és egyéb szemetet nem nézek.

Bunny - 2021-05-06 07:25

Szia Bunny!

Lehet tudni a véleményed a vakcinákról, illetve az oltakozásról? 
Megértem, ha nem foglalsz állást, elég kényes téma. 
Én személy szerint regisztráltam, és amikor hívtak mentem is, és elfogadtam azt, amit felajánlottak. De valahol megértem azt is, aki nem vállalja be.

Kíváncsi lennék a te véleményedre.

tissouth - 2021-04-16 23:15


Szia!

A legkisebb kockázat elvét kell követni. Én beoltattam magam.

A sok hülyén pedig csak röhögök - vagy inkább szánakozok - aki okosnak hiszi magát.

Bunny - 2021-05-06 07:23