Szia Bunny!

Elnézést, hogy ilyet írok ide - ilyen alpári stílusban - de muszáj.

Voltam olyan hülye, hogy elmentem megnézni a 9. részt (mentségemre szóljon, meghívtak rá). Azt hittem, hogy az utolsó geci meg az ébredő szar mindent alulmúlt már, ennél csak jobb lehet.

Sajnos tévedtem.

Hogyan tudták így megerőszakolni azt a nagyszerű univerzumot, amit ennyire szerettem anno? Mért nem áll elő valami újjal a disznaj vállalat? Értem, hogy a profit a lényeg, mert mindent a pénz mozgat és G. Lucas is anno a pénz miatt hozta létre ezt az univerzumot, amit aztán pénzért adott el, de nem lehetett volna esetleg valami értékelhető produktumot gyártani? Miért kellett ilyen inkompetens faszfej rendezőket alkalmazni, mint Abrams és Jonhson? Nem érdekli őket, hogy ezért emberek pénzt fizetnek? Nincs bennük valami minimális törekvés arra, hogy amit eladnak, azzal ne károsítsák meg a fogyasztót? 

Asszem' költői kérdések ezek...

 

Üdv.

Tomi

(egy csalódott SW rajongó)

spooky - 2019-12-19 00:56


Szia!

Válaszolni fogok ezekre a költői kérdésekre valamilyen formában.

 

És egyet mondok: Mandalorian.

Azaz TUDNÁNAK jót csinálni, ha nem lennének balfaszok.

Én is láttam egyébként és rendesen végigröhögtem. 

A többieknek: semmiképpen se adjatok pénzt ezért a szemétért.Még a buzipropaganda se maradt ki. Nagyon csúnyán el fog hasalni és szerencsére ennél semmi nem fáj jobban a féreg dizninek. 

 

 

Bunny - 2019-12-20 22:27

Köszönöm a választ Bunny és köszönöm LittLeStone nak is a meg erősítést. Nekem is tetszik mind a két motor. Valószínűleg ezek közül fogok egyet vásárolni. Csak még egy kérdésem lenne (Columbo után szabadon). Ezek szerint a Suzuki Bandit 400 at nem tartod jó motornak? Árban elérhető elől, hátul tárcsa fék vízhűtés. Első ránézésre szépnek tűnik. Műszakilag nyilván sokkal többet tudsz róla mint én. Ha szánsz még rám egy kis előre is nagyon szépen köszönöm. 

Csaba84 - 2019-12-08 16:26


Bandit 400-at nem vennék. 400-as sor négyesek nagyon kicsi motorok, nagyon pörögnek. Rohadt kellemetlen, amikor üvöltő motorral haladsz hatvannal.

Hiába szép, ekkora lökettérfogatnál 1 és két henger jöhet csak szóba. 10500-nál van a nyomatékcsúcsa, ez a motor 6000 alatt úgy megy, mint egy Simson. 

Finom kis műszaki csodák ezek, de képzeld el, hogy fél órát húzatod, mire megindul (és nem szágoldozásról beszélek) majd jön a követlező piros lámpa, kapcsolgathatsz vissza hatodíikból és zöldnél kezdődik elölről.

Rendesen kellemetlen hogy mondjuk ötezret forog nyolcvannál. 120-nál nyolcezret. Nekem az XJR 190-nél forog hétezret kb. 

Nincs nyomaték alul, kapcsolgatni kell, mint a hülye, kínszenvedés.

 

 

Bunny - 2019-12-09 22:19

BB. rádiót a nagyérdeműnek!

Üdv. Zsepy 

The Pianist - 2019-11-24 09:28


A BB. Rádióval az a gond, hogy nekem este 5 után kéne bemennem a belvárosba, hogy felvegyük. ez jelenleg megoldhatatlan. Vagy kitalálunk valami online megoldást, vagy marad a Mecca, ahova nem tudom, mikor tudna a Hurka odaérni.

De készül a drugsbunny.hu is. 

 

Bunny - 2019-12-03 20:20

Szia Bunny!

A Szabó Csabának szeretnék írni a motorvásárlással kapcsolatban. Nekem egy ER-5-m van, amit a Bunny is tesztelt, írt róla cikket is a totalbike.hu-ra, érdemes elolvasnod. A CB-500 szinte ugyanaz a motor, kezdésnek mindkettő kiváló. Nekem az ER-5 8 éve van meg, teljesen meg vagyok vele elégedve, nem tudok nagy hibákról beszámolni a motorral kapcsolatban. Városban szuper, de rövidebb túrákra vagy csak úgy motorozásra teljesen alkalmas. Ha bármilyen kérdésed van a motorral kapcsolatban keress meg.

littlestone@freemail.hu

https://totalbike.hu/tesztek/2013/11/14/kawasaki_er-5/

Remélem tudtam egy kis segítséget adni.

Köszönöm Bunny ha kirakod.

LittLeStone - 2019-11-25 18:33


Köszi!

AZ ER-5 király fasza kis motor. Örülök, hogy megvan még és minden oké. Én csak azért nem veszek ilyesmit, mert négy motor már marhára elég.

Bunny - 2019-12-03 18:55

Szia,nincs kérdés.csak egy pillanattra emlékezzünk Jusup Wilkoszra,én láttam németországba a nyolcvanas évek végén nagyon szigorú volt a kinézete.Robi

krobi66 - 2019-11-22 08:51


Szia!

Jusup Wilkosznak úgy tudom mentális ég egészségügyi problémái voltak jó ideje. Hamarosan kinyomozom.

Bunny - 2019-11-23 21:52

Szia Bunny,

motor vásárlás előtt állok, 36 évesen most szereztem A kategóriás jogosítványt.Régi BB TV néző és BB rádió hallgató vagyok nagyon adok a véleményedre, és nagyra becsülöm azt a munkát amit belefektettél ebbe. Én gyakorlatilag a BB TV ből tanultam meg edzeni. Kicsit mindezek hatására szereztem meg a motoros jogsit is.Tudom hogy komoly motorosmúlttal rendelkezel ezért valószínűleg tudsz segíteni nekem ebben. Napi használatra szeretnék olcsó megbízható motort venni. Az alábbi típusok elérhetőek számomra (anyagilag):

Honda CB 500

Suzuki GS500

Yamaha XJ600

Kawasaki ER5

Suzuki 400 Bandit

A kérdésem egyszerű: ha neked ezek közül kellene választani melyiket vennéd meg?

Válaszod előre is köszönöm

Tisztelettel:

 

Szabó Csaba

Csaba84 - 2019-11-22 15:43


Szia!

Könnyű kérdés: Honda CB500 vagy ER-5. Ezek vállalható kis motorok, egész jók én ezeket választanám.

Bunny - 2019-11-23 21:51

Szia Bunny!

Csak gratulálni szeretnék a Superbodyhoz! Személyesen nem volt alkalmam a versenyen. Számomra ez volt a legjobb Superbody eddig. Iszonyat színvonal volt minden kategóriában, profi szervezés,díjazás.Kiváló volt a hely is. Nekem ez volt az etalon,pedig sok versenyen voltam,külföldin is ,meg sem közelítette ezt.

Gratulálok hozzá,remélem sok ilyen versenyen vehetünk még részt.

Üdvözlet

Réka,Ricsi

Pécs

Dwight Howard - 2019-10-27 14:47


Sziasztok!

Örülök, hogy bejött. Sokat kockáztattam a kategóriák variálásával és hogy az én zenei ízlésemmel próbáljak hangulatot építeni, de szerencsére bejött.

Köszönöm a visszajelzést, ez sokat jelent.

Réka, remélem tetszett a zene, nem szaroztam a mai buzizenékkel és idén megcsináltam a bikinit is rendesen.

És most jöttem rá Ricsi, eddig fogalmam sem volt, hogy te szoktál nekem írni ide az EV-be! 

 

Bunny - 2019-10-28 20:22

Szia Bunny! 

 

Kamera vásárlását fontolgatom. Én zongorázom és eddig a telefonom kamerájával készítettem a zongorás felvételeimet, ami nem rossz, de nyilván jobb lehetne egy normális kamerával. Igazából az lenne a lényeg, hogy legalább két kameraállásból szeretném rögzíteni. Egy a kezeimre fókuszálna, ahogyan játszom, másik meg mondjuk az arcomra vagy kicsit messzebbről, ahol látszik az egész zongora és én is. Szóval szeretnék kicsit többet invesztálni bele, hogy még színvonalasabb, igényesebb felvételek keszülhessenek. 

Nem értek a kamerákhoz. Ami a lényeg, hogy a mikrofon nem számít milyen benne, mert a hangot úgyis külön rögzítem. 

Nem kell a legprofibb a cucc, de nem is alsó kategóriás. 

Tanácsodat megköszönném az ügyben! 

Itt egy link, ha esetleg időd engedi nézz bele, hogy mégis miről van szó naggyából. 

https://youtu.be/637qLJwjFag

Viszonylag inkább epikusabb zongora darabokat játszok és a fenti linken az egyik saját szerzeményem hallható. 

Üdv 

Pataki Zsolt (Zsepy) 

The Pianist - 2019-10-15 10:30


Szia!

Jó hír, hogy a hangot külön rögzíted, mert az az egyik legnagyobb gond a kameráknál - ha van is hangbemenet, a mikforonozás még külön gond és pénz.

Marad azonban probléma: kát kameraállás az két kamera. Erre a paraszt megoldás, hogy kétszer veszed fel más-más kameraállásból.

Szerencsére ma már viszonylag olcsón lehet jó kamerákat venni. Akár egy használtan 60 ezer forintos Sony Nex-5K vagy Nex-3n vagy Canon EOS M géppel  jó felvételeket csinálhatsz, pláne egy Panasonic g6-g7-tel.   Vagy akár egy Canon 100d, 600d- 650d.

A lényeg mindig a fény: ha nincs fény bajban vagy vagy világítani kell, ha van, egy mai milc simán megteszi.

Külön dedikált videokamerát már nem érdemes venni, mert ami jó az ritka vagy drága. Én használok Sony AX33-at is, de ez nagyon messzire vezető téma

4k meg ilyen szarságok nem kellenek, tudjon 1080p-t és kész.

Olcsó handycameket kerüld mindenképp és a kompakt fényképezőket is, azokból csak az ulrazoomok jók, de megvan az áruk.

Ha esetleg találsz valamit, megmondom hogy érdemes-e.

 

 

 

 

Bunny - 2019-10-24 23:00

Szia Bunny!

Motorvásárlás előtt állok, remélem tudsz segíteni. Régóta motorozok, és 5 év supermotozás után most már nyugalomra vágyok.

Bobbert szeretnék építeni, ezért fontosak az alábbiak. Léghűtés, "merevvázas" kinézet, és láncot sem akarok soha többé. A keretem bő másfél millió, így csak a fenti típusok maradtak fent a rostán. Sok hasonlót vezettél, Drag-od pedig van is, így biztos van rálátásod.
Én a Wild Start preferálnám a Dragstarral szemben, mert egy karbis (szinkronprobléma kizárva), egyszerűbb a felépítése, és nagyon tetszik a klassikus nyomórudas blokkja is. Az egyetlen amitől tartok, az a tetemes súlya. Mivel ebben a kategóriában csak 1400-es Intrudert, és 650-es kis dragot próbáltam, nincs sok összehasonlítási alapom. Ismerettségi körben még csak hasonló sincs, így még kirpóbálni sem tudom. Az Intruder a Dragstarral hasonló súlycsoportban van, azzal nem volt gondom, nem tudom mennyire észrevehető az a plussz 30-40 kg. Szerinted?

Segítséged előre is köszönöm.

hafratomi - 2019-10-01 08:47


Szia!

A Wild Star mindenképpen jobb. Főleg, hogy szinte egy árban vannak. A széria Drag Star nem szimpi, az enyém nem sokban hasonlít hozzá.

A karbi viszont nem oszt. És a súly sem. Súly éppenhogy kell. 650-es Drag Starral nem mentem, de nem hiszem, hogy az ebben a ligában focizik.

Szerintem nincs min gondolkozni.

Én annak idején azért vettem Drag Start, mert arra volt pénzem és már át volt valamennyire alakítva. 

Bunny - 2019-10-10 21:01

Tisztelt Bunny, tisztelt Keto!

 

Nem biztos, hogy minden kérdésedre fogok tudni válaszolni, de keress fel e-mailben bizalommal, és megpróbálok a legjobb tudásom szerint.

dmario9604@gmail.com

 

üdvözlettel,

dmario9604 - 2019-09-14 14:24


voilá, mondják az oroszok!

Bunny - 2019-09-18 23:37