Szia!

Mit gondolsz a Push-Pull-Leg felosztásról? (Hétfő push, kedd pull, szerda leg, csüt pihi, pentek push, szombat pull, vasarnap leg, hetfo pihi...) Van értelme naturál (ámde haladó) szinten, vagy csak gagyi designer edzésterv, ami túledzést okoz? 

dmario9604 - 2020-04-02 18:54


Szia!

Túledzést önmagában a regeneráció hiánya okoz, a mozgás irány biztos nem. Próbáld ki, simán működhet, semmi elvi különbség nincs a mezei izomcsoportos felosztáshoz képest, csak itt egy rendezési elv is van. 

Bunny - 2020-04-21 22:33

Szia!

itthon szeretném a tömegnövelőmet (kezdő) összeállítani de bárhogy olvasom az oldalakat nem segítenek abban hogy most hová sorolja a Waxymaiz-t, Vitargo-t (gyors avagy lassú ch) illetve mennyi gramm kellene egy adagba mindenből ??

(Erős Laktoz érzékenység miatt sajna inkább nem vettem gyári tömegnövelőt nagyon nehezen hízó típus de a kajálásra már régebbóta odafigyelek persze.)

waxy, Vitargo, Maltodextrin, Dextrose, zab liszt, kreatin, glutamin, aminosavak (EAA), beta alanin, L-arginin , marha fehérje

ezekre gondoltam 

Poliglota - 2020-04-03 09:58


Szia.

Min a kettő "gyors", de a Vitargo sokkal jobb. Edzés után 30g egy normál adag, annyi elég, de még 10g is működik.

A mattodextrint én kihagynám és a dextrózt is. 

Bunny - 2020-04-21 22:31

Szia! Egyszer, évekkel ezelött, valamelyik produkcióban beszéltél egy amerikai filmről, amit akkor meg is néztem. Ha megfeszülök, sem jut eszembe a címe. Te vagy az utolsó remény. Annyira kínoz a kérdés, hogy e miatt újra regisztráltam az Edző válaszolba. A film valami olyasmiről szól, hogy egy középkorú pasas meg a lánya (talán) végig túrnéznak az USA-ban és kinyírnak  mindenkit. Valami B kategóriás film, de van benne néhány kicsit sem PC duma. Köszi a segítséget. Üdv

B.Ross - 2020-04-19 12:19


Szia!

Ez lehet nem én voltam, mert ilyenre én sem emlékszem. 

Bunny - 2020-04-21 21:30

Szia! 

Adott itthon egy szobabicikli, ugrókötél, gumiszalag, 2*2kg és 2*3 kg sulyzo, valamint egy nehezített hulahopp karika. 

Van rajtam kb 15kg felesleg, kaja odadigyelés mellett, az adott eszközeimmel lennék kíváncsi valami "edzéstervre". Nem a napi ismétlés számra gondolok és, hogy pontosan milyen gyakorlatokat csináljak, hanem hogy egy hétre elosztva 4-5 edzéssel hogyan válogassam össze, hogy ésszerű legyen. Pl egyik nap csak kardio, másik nap pedig kis erősítés, vagy mehet egybe minden? Nem szeretném agyatlanul csinálni :) 

Köszönöm

Reni

Renikkke - 2020-04-21 09:33


Szia!

Csinálj ellenállásos (súlyzós stb.) edzést minden másnap és aerob edzést minden nap, a közös napokon lehetőleg külön.

A diétáról remélem nem feledekezel meg. 

Bunny - 2020-04-21 21:29

Szia,

Tudom, amatőr kérdés, nem is kisregényt várok, csak iránymutatást: hogyan kell edzés után JÓL nyújtani?

Azt vettem észre, hogy pl. egyre nehezebben tudom a nyakamba venni a rudat guggoláskor. 1 éve edzek rendesen és sajnos elhanyagoltam a nyújtást. Most elkezdtem utánajárni, hogy helyrehozzam a baromságom, de nekem csak te vagy hiteles.

Esetleg próbálkozzak egy hengerrel?

Köszi
Rudi

rudi - 2020-03-02 19:21


Szia!

Mindenképp jó a henger, de nem tudok most ide cikket írni erről. A vállad merevsége ellen vannak specifikus gyakorltok, de nyugodtan melegítsd be a vállad guggolás előtt oldal és előremelésekkel.

Bunny - 2020-03-27 19:33

Szia Bunny!

Rendszeresen nézem az edzőválaszolt és szoktam nézni a tweetjeidet is, de már nem érdekel mi történik a testépítés világában. Lemegyek edzeni heti 3szor (most itthon edzek a járványidején), nagyjából normálisan eszek (de ezt sem viszem túlzásba már) és ennyi. Láttam, hogy a tweetjeid között szerepel olyan ember akivel régen jóban voltál. Nekem ez jött le a régi bbtvk-ből.
Mi a véleményed? Te változtál meg az évek alatt, vagy a körülötted lévő embereket ismerted félre?
Érdekel, mivel nekem is egyre kevesebb haverom van már...
A forgatókönyv ugyanaz, de azért leírom: az anyagiasság kerül előtérbe meg a drogozás a mai fiataloknnál, ahogy látom.

adrian1468 - 2020-03-22 15:29


Szia!

Nem kell válaszolnom, megválaszoltad magad a kérdést.  Általánosságban ez a helyzet. 

Én nem változok meg. Sőt, megyek vissza a gyökerekhez. Engem nem fogsz BMW-ben látni. 

 

Bunny - 2020-03-27 19:32

Kedves földim tudom,hogy nem szereted az ilyen kérdéseket de megkellen nyugtatnod a páromat, mert volt orvosnál a térdével és ő azt mondta neki,hogy az izületvédő amit tápkiegként fogyaszt az jó de csak ha három havonta pihenteti három hónapra mert különben tönkre teszi a máját,én már feladtam a győzködését igy egy hozzáértő embertől talán jobban elfogadja,hogy lehet folyamatossan is bevinni a szervezetbe az izületvédő tápkieget,köszi Robi

krobi66 - 2019-12-23 11:07


Szia!

Nagyon egyszerű: csináltass egy vérképet. Majd három hónap múlva megint, attól megnyugszik. 

Majd ha láttok egyszer egészséges orvost, akkor annak el lehet hinni az okosságait.

Bunny - 2019-12-26 12:06

Szia Bunny!

Elnézést, hogy ilyet írok ide - ilyen alpári stílusban - de muszáj.

Voltam olyan hülye, hogy elmentem megnézni a 9. részt (mentségemre szóljon, meghívtak rá). Azt hittem, hogy az utolsó geci meg az ébredő szar mindent alulmúlt már, ennél csak jobb lehet.

Sajnos tévedtem.

Hogyan tudták így megerőszakolni azt a nagyszerű univerzumot, amit ennyire szerettem anno? Mért nem áll elő valami újjal a disznaj vállalat? Értem, hogy a profit a lényeg, mert mindent a pénz mozgat és G. Lucas is anno a pénz miatt hozta létre ezt az univerzumot, amit aztán pénzért adott el, de nem lehetett volna esetleg valami értékelhető produktumot gyártani? Miért kellett ilyen inkompetens faszfej rendezőket alkalmazni, mint Abrams és Jonhson? Nem érdekli őket, hogy ezért emberek pénzt fizetnek? Nincs bennük valami minimális törekvés arra, hogy amit eladnak, azzal ne károsítsák meg a fogyasztót? 

Asszem' költői kérdések ezek...

 

Üdv.

Tomi

(egy csalódott SW rajongó)

spooky - 2019-12-19 00:56


Szia!

Válaszolni fogok ezekre a költői kérdésekre valamilyen formában.

 

És egyet mondok: Mandalorian.

Azaz TUDNÁNAK jót csinálni, ha nem lennének balfaszok.

Én is láttam egyébként és rendesen végigröhögtem. 

A többieknek: semmiképpen se adjatok pénzt ezért a szemétért.Még a buzipropaganda se maradt ki. Nagyon csúnyán el fog hasalni és szerencsére ennél semmi nem fáj jobban a féreg dizninek. 

 

 

Bunny - 2019-12-20 22:27

Köszönöm a választ Bunny és köszönöm LittLeStone nak is a meg erősítést. Nekem is tetszik mind a két motor. Valószínűleg ezek közül fogok egyet vásárolni. Csak még egy kérdésem lenne (Columbo után szabadon). Ezek szerint a Suzuki Bandit 400 at nem tartod jó motornak? Árban elérhető elől, hátul tárcsa fék vízhűtés. Első ránézésre szépnek tűnik. Műszakilag nyilván sokkal többet tudsz róla mint én. Ha szánsz még rám egy kis előre is nagyon szépen köszönöm. 

Csaba84 - 2019-12-08 16:26


Bandit 400-at nem vennék. 400-as sor négyesek nagyon kicsi motorok, nagyon pörögnek. Rohadt kellemetlen, amikor üvöltő motorral haladsz hatvannal.

Hiába szép, ekkora lökettérfogatnál 1 és két henger jöhet csak szóba. 10500-nál van a nyomatékcsúcsa, ez a motor 6000 alatt úgy megy, mint egy Simson. 

Finom kis műszaki csodák ezek, de képzeld el, hogy fél órát húzatod, mire megindul (és nem szágoldozásról beszélek) majd jön a követlező piros lámpa, kapcsolgathatsz vissza hatodíikból és zöldnél kezdődik elölről.

Rendesen kellemetlen hogy mondjuk ötezret forog nyolcvannál. 120-nál nyolcezret. Nekem az XJR 190-nél forog hétezret kb. 

Nincs nyomaték alul, kapcsolgatni kell, mint a hülye, kínszenvedés.

 

 

Bunny - 2019-12-09 22:19

BB. rádiót a nagyérdeműnek!

Üdv. Zsepy 

The Pianist - 2019-11-24 09:28


A BB. Rádióval az a gond, hogy nekem este 5 után kéne bemennem a belvárosba, hogy felvegyük. ez jelenleg megoldhatatlan. Vagy kitalálunk valami online megoldást, vagy marad a Mecca, ahova nem tudom, mikor tudna a Hurka odaérni.

De készül a drugsbunny.hu is. 

 

Bunny - 2019-12-03 20:20