Üdv., Bunny! Csak elgondolkodtam, hogy ez a mostani helyzet mennyire kihozta az emberek igazi arcát, az örök elégedetlenséget és fröcsögést. Semmi nem jó. "Miért kell a  maszk?" "Miért nem kötelező a maszk?" "Miért zárták be az iskolákat?" "Miért nem nyitják meg az iskolákat?"
A kormány! Az ellenzék! Az EU! A kínaiak! Az Isten!
Mindenki hibás. De ha befognák a szájukat és tennék a dolgukat, talán előbbre lennénk.
Nem vagyok kormánypárti, sőt, semmilyen párti nem vagyok, de most komonyan félek, hogyha az összefogásnak nevezett katyvasz nyer majd, akkor végképp eluralkodik a káosz. Ahol mindent szabad, de mindenki pofára esik a fene nagy szabadságban.
Azt latolgatni, hogy ki lop többet, szerintem felesleges. Mindenki lop, ez tény. A lényeg, hogy emellett azért letesz-e valamit az asztalra?
Már baráti társaságban sem szólok hozzá semmi hasonló vitához. Pláne nem idegenek közt. De itt azért jó volt leírni, köszi, hogy meghallgattad. Minden jót neked a továbbiakban is, nagyon tetszik a hozzáállásod a világ dolgaihoz.

Galdora - 2021-04-23 13:19


Szia!

Szánalmas ahogy az emberek viselkednek. Különösen szánalmas a "testépítő társadalom" hangadóinak hozzállása. Gyakorlatilag mindenki a szaros pénze miatt rinyál, de egyedül mi próbáljuk tartani a lelket mindenkiben, senki más. A "ne add fel" kampány az én ötletem és mi ezt nagyon komolyan gondoljuk.

Egy percre sem hagytam abba az edzést, Le tudnék menni termekbe, de ELVBŐL nem fogok kamu versenyengedélyt szerezni egyrészt, másrészt nem is kellene, mert média vagyok, bemehetek bárhova. De ha azt mondtan, edzzen mindenki ahogy tud, akár otthon, akkor én is otthon edzek. Mellesleg érdemes megnézni, kik járnak edzeni versenyengedéllyel és hogyan edzenek telefonsimogatás közben.

Én kormánypárti vagyok, ez nem kérdés. Semmiképpen nem szavaznék lyukas zoknis, földön fetrengő elmebetegekre, olyanokra, akik szerint mindenféle retek népségnek joga van papírok nélkül a hazámba jönni, akik szerint a gyerekeket hormonkezelni kell, ha más neműnek érzik magukat (és beléjük kellett nevelni, hogy ez most trendi legyen) és akik annyit tudnak mondani (hazudozni), hogy "Orbán-lop", miközben Orbán alatt 400(!) híd épül Magyarországon, nekik meg semmi épkézláb tervük nincs, sőt, mindenhez látványosan hülyék.

A maszk egyébként azért kell, mert nálunk okosabb szakértők megmondták. Úgy gondololom, hogy ha az ember valamihez nem ért, akkor ne akarjon okosabbnak lenni. Manapság komoly társadalmi probléma, hogy a faszbúkon kiművelt csürhe mindenről határozott véleménnyel rendelkezik, miközben egy összetett mondatot nem tud leírni. A sülthülye megmondja, melyik vakcina jó - de ha megkérdezed tőle, mit jelent a "vakcina" szó, garantáltan jókat fogsz derülni.

 

Bunny - 2021-05-06 08:15