Szia Bunny!

Nem edzéssel kapcsolatban kérdeznék, hanem tulajdonképpen a nőkről. Miért van az, hogy egyszerűen kezd teljesen megőrülni az összes? Egyszerűen képtelenség a mai világban találni egy normálisat, akinek talán van egy kis minimális esze, ugyanis a többséget semmi, de semmi nem érdekli, csak az hogy hétvégén eljárjon bulizni, inni, drogozni, és a társai...Régen is ennyire szar volt a helyzet, vagy csak a mai társadalom neveli ki magából ezt a moslékot?

 

Roland0618 - 2019-08-22 19:51


Szia!

A jó hírem az, hogy nem csak a nők hülyültek meg, hanem mindenki.  A sok nyomorult balfasznak csak ez maradt: drogozás, magamutogatás meg nyálverés, csajoknak csücsörítés és pucsítás.

Épp ezért kezdtem idén motort építeni, hogy csináljak valamit, ami nem munka. Az edzés ugyanis semmi, az hobbinak agybaj, hiszen az egészségedést csinálod, célnak meg kevés, mert így csak önimádat. Nekem az a gondolatom, hogy ha a lányom az apjára gondol, akkor az jusson eszébe, hogy apa motort épít. 

A rossz hír, hogy régen korántsem volt ennyire segg mindenki. Közeli ismerőseim alázzák szarrá magukat naponta a közösségi pöcegödörben.

2010 óta van kurva nagy baj, szerintem az okostalefonnak és a faszbúknak nagyon sokat köszönhetünk.

Egy megoldás marad: kiiktatni magad ebből a szarból. 

Vannak csajok még, ne aggódj. Mondjuk én szerencsére nem csajozok.

 

Bunny - 2019-08-31 21:33