Szia Bunny!

Amikor Fazekas Attila aláírta a Star Wars képregényed, azt mondtad neki: "mindaz, ami ma vagyok, az ő képregényével kezdődött". Azt hiszem én nyugodtan elmondhatom, hogy mindaz, ami vagyok, és amerre tartok az életben ott kezdődött, hogy megismertem a munkásságod. Nemrég írtad, hogy visszavonulnál már, és akkor döntöttem úgy hogy ezt megosztom veled.

Az alábbi linken olyan hátterek vannak, amiket én csináltam. Audioblogból, rádióból, BBTV-ből kigyűjtött kedvenc gondolataim, amik elképesztő erőt adnak. Olyan elvek ezek, amelyek kitűnő alapot adtak az élethez, és a mai napig átsegítenek a nehéz időszakokon. Tartást adnak. Ezeket használom a munkagépeimen (designer vagyok, egész nap gép előtt), amikor már kurvára elegem van mindenből, nagyon jó rájuk nézni. Időnként csinálok 1-1 újat, amikor időm engedi. Talán másokat is érdekel. Igazából nem tudom mit gondolsz majd erről, az sem baj ha nem teszed ki, csak amolyan köszönetnyílvánításként írtam.

Soma

https://drive.google.com/open?id=1Ev2MrYq1viH-DQIaHi5dQORHrNNUHZ0K

p.soma - 2019-05-15 19:27


Szia Soma!

KÖSZÖNÖM!

Így, nagybetűvel. 

Nem emlékeztem ugyanis ezekre már és nagyon jól esik látni. Annyi dolgot csinálok, hogy arra sem emlékszem, mi nincs még kész, nemhogy arra, mit mondtam/írtam évekkel ezelőtt. 

El fogom ezeket tenni emlékbe, spt ki fogom rakosgatni ide-oda.

Nekem is sokszor van szükségem, hogy erőt merítsek valamiből. 

 

Bunny - 2019-05-18 18:42