Szia Bunny. Most írok először, de már egy ideje követem a munkásságod.

2 éve béldaganattal műtöttek, ez alaposan szétbaszta az emésztő rendszerem. Még ma sem az igazi. De már legalább tudok húst enni. 18 hónapig vega étrenden voltam. Gondolhatod...

Azóta próbálom rendbe rakni az étrendem. Az arányokra figyelek, nem eszem szemetet. Viszont nem tudok elég húst enni. Ha egy nap kettőnél többször eszek húst, akkor durván felpuffadok és mint ha cementet ettem volna. Egyszóval mint ha lassú lenne az anyagcserém, vagy be van lassulva az emésztésem. Fehérjét,szénhidrátot,rostokat,zsírt a súlyomnak nagyjából megfelelő mennyiségben viszek be. De ugye a fehérje problémás a hús miatt. Pulyka, marha, lazac felváltva. A változatosság kedvéért. Edzés után megy 100% WPP. Ha durvábbra sikerül egy edzés akkor megy bele Vitargo. Vitaminok, izületvédő, egyebek  minden nap, edzés heti 6. Mit ajánlanál tömegeléshez? Többet enni nem tudok egyelőre így valami kiegészítő kellene ami hoz is valamit. A kaján rajta vagyok, erőltetem de ha túl sok a hús, egyszerűen szarul vagyok napokig. Szóval azzal csak óvatosan.

Ja, és a mostani állapotom fényévekkel jobb mint 2 éve volt. 

Köszönöm a figyelmet.

Szia

Krisz

 

Chris - 2020-06-28 21:25


Szia!

Induljunk ki abból, hogy egyelőre ennyi fehérjét tudsz enni és kész. Nincs  semmi baj ezzel. Ha úgy érzed, kevés a kalória, adj hozzá zsírt. Aár minden adag kajához egy kanál olivaolaj.

Trükközni étkezek között fogyasztott aminókkal tudsz, 2-5 g adagokban, ezeknek komoly anabolikus hatása van.

A lényeg, hogy türelem!

Bunny - 2020-11-16 20:18