Szia!

Edzés mellett diétázom, és egy ismerősöm ajánlására kivizsgáltattam magam. Egészségi állapot felmérés és testzsír mérés is volt, utána pedig wgy Insumed nevű táplálékkiegészítőt kaptam amt napi két alkalommal egy főétkezés beiktatásával kell fogyasztanom. Ennek a táplálékkiegészítőnek összetétele alapján 47 % a fehérje, 17% szénhidrát 2,4 % zsír és 23 % rosttartalma van, +vitaminokat tartalmaz. Semmilyen egészségi problémám nincs csak a testzsír arányomat szeretném csökkenteni, valamint a szülés után megereszkedett hasamat akarom feszesíteni.   

Szeretném, megkérdezni hogy ezt a táplálékkiegészítőt kiválthatom-e egy  tejsavófehérjével, mellé mondjuk fiber complex rosttablettát valamint egy alap multivitamin pakkot szedve.

Szeretném a tanácsát kérni abban, hogy ez az Insumed tápszer miben különbözik egy általános fehérje diétától, máshogyan tudom-e ezt helyettesíteni úgy hogy napi 1 főétkezést tartok, mivel ennek a tápszernek 30.000 Ft-ba kerül egy kg kiszerelése. 

Válaszát előre is köszönöm!  

Bognár Brigitta

Noelke - 2020-05-16 10:55


Szia!

Napi egy főétkezés igen kevés lesz, rendes étrendre van szükséged. A táplálékkiegészítő nem helyettesíti az étrendet, mert az emésztőrendszer nem folyékony élelmiszerre van kitalálva. Természetsen kiválthtaod tejsavófehérjével, de arra is maximum egy étkezés kiváltásához van szükséged. 

A testzsír arányod csökkentése sajnos a diéta nevű csodamódszeren múlik csak. 

Bunny - 2020-05-26 21:43