Szia Bunny!

Motorvásárlás előtt állok, remélem tudsz segíteni. Régóta motorozok, és 5 év supermotozás után most már nyugalomra vágyok.

Bobbert szeretnék építeni, ezért fontosak az alábbiak. Léghűtés, "merevvázas" kinézet, és láncot sem akarok soha többé. A keretem bő másfél millió, így csak a fenti típusok maradtak fent a rostán. Sok hasonlót vezettél, Drag-od pedig van is, így biztos van rálátásod.
Én a Wild Start preferálnám a Dragstarral szemben, mert egy karbis (szinkronprobléma kizárva), egyszerűbb a felépítése, és nagyon tetszik a klassikus nyomórudas blokkja is. Az egyetlen amitől tartok, az a tetemes súlya. Mivel ebben a kategóriában csak 1400-es Intrudert, és 650-es kis dragot próbáltam, nincs sok összehasonlítási alapom. Ismerettségi körben még csak hasonló sincs, így még kirpóbálni sem tudom. Az Intruder a Dragstarral hasonló súlycsoportban van, azzal nem volt gondom, nem tudom mennyire észrevehető az a plussz 30-40 kg. Szerinted?

Segítséged előre is köszönöm.

hafratomi - 2019-10-01 08:47


Szia!

A Wild Star mindenképpen jobb. Főleg, hogy szinte egy árban vannak. A széria Drag Star nem szimpi, az enyém nem sokban hasonlít hozzá.

A karbi viszont nem oszt. És a súly sem. Súly éppenhogy kell. 650-es Drag Starral nem mentem, de nem hiszem, hogy az ebben a ligában focizik.

Szerintem nincs min gondolkozni.

Én annak idején azért vettem Drag Start, mert arra volt pénzem és már át volt valamennyire alakítva. 

Bunny - 2019-10-10 21:01