Köszi a választ, éhes is vagyok aerob után, mint a barom.

Más, ma történt. A terem, ahova járok, amilyen kisvárosi, szerény de tiszta hely. PErsze vannak itt is faszfejek, de elkerültek - eddig.

Épp tárogatást csináltam padon, 2. sorozat, majd meghaltam, mikor odaáll fölém egy csaj: "Bocs, hogy zavarok, de tudnál másik padot használni, mert én ezen szoktam edteni!". 

Kezemben a súlyok, el sem hittem, hogy ő ott ál. Nagy fújtatások között kinyögtem, hogy még van 2 sorozat, beszállhat, ameddig pihenek vagy utána vihet. Erre durcásan elrohant.

Volt még 1 gyakorlatom, utána mentem az öltözőbe. Már majdnem készen voltam, vettem a cipőmet, amikor egy tagbaszakadt IQ-betyár lihegve állt bele az arcomba, hogy "Hé, mit képzelsz magadról, ki vagy te csicska?". Mint kideült, az előbbi csaj kanja volt az és számonkérni jött. Én 176 cm vagyok, 124 kg és dagadt. Ő kb. 190 cm, kb. ugyanekkora súllyal.

Gyorsan átpörgettem az agyamon a lehetőségeimet, de nem tudtam jobbat, mint hogy felnéztem rá, kiröhögtem, majd fogtam a táskám és kimentem. Utánam sem szólt a gyökér!

Sokszor írod, hogy ilyen gyökerekkel van tele a világ és tényleg. Azért lettem szabadúszó vállalkozó, hogy teremthessek magamnak egy mini univerzumot, ahova nem engedek be ilyen embereket. 99%-ban működik is. Viszont ez a tudatos elszigeteltség hozta magával azt is, hogy csökkent a szociális megoldóképességem és már nem is tudom, hogyan kellene egy ilyen helyzetet kezelni. Mindenesetre abban biztos voltam, hogy megírom neked. Szerencsére vagyunk még pár, akiknek van értékrendje és az a helyén is van.

R.

rudi - 2019-09-08 20:26


Ez egy ritka nagy féreg, ilyennel még nem találkoztam.

A probléma egyébként nem az, hogy ne tudnád kezelni, most is jól kezelted. Talán lehetett volna jobban, de nem biztos. 

A gond az, hogy nem tudunk - én sem - ilyesmire elég gyorsan reagálni, mert nem vagyunk felkészülve, így nem biztos, hogy a legjobb megoldást választjuk. Minden normális ember egyenlő félként kezeli a többi embert és valahol ez hiba.

De nincs jelentősége egyáltalán: ha belegondolsz, tök mindegy, hogy ez az egyszerű féreg mit gondol.

 

Bunny - 2019-09-14 09:28