Szia Bunny,

A munkahelyen van egy edzőterem, kb 1,5 éve vettek gépeket és lett kétszerese a területe (így is kb 12 személyes). viszont alap gépek vannak amik használhatóak. Sajnos van pár gép ami megadta magát (ellipszis tréner, futópad), ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy tudsz-e ajánlani helyet ahol lehet normális használt gépeket venni, akár Atlas gépek, vagy bármi ami használható. 

Ha jól tudom, neked volt/van otthoni átfolyós víztisztítód, ez melyik fajta, hány szűrős? Mik a tapasztalatok? Gondolkozom egynek a beszerzésén.

Volt egy cikked az Arnold-os darázsderékról meg a mostani belesedésről, de sehol se találom. A builder-en meg ez a cikk jelent meg nemrég:
https://shop.builder.hu/hogy-lehet-keskenyebb-a-derekad-a5363 
Na ez akkor most marhaság vagy sem?

Üdv,
Lago

Lagolit - 2019-09-05 12:06


Szia!

Simán hícd fel az Atlast. Ha kardiogép kell, az sajnos zsebbenyúlós lesz. 

Nekem ozmozíusszárős átfolyós víztisztítóm van, fogalmas sincs, hány szűrővel, de rendszeresen jönnek és cserélik. Cleanway típusú. Megéri. 

Gondolom ez volt az a cikk: https://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/magazin/testepites-cikkek/miert-van-nagy-bele-a-testepitoknek

Az általad linkelt cikket hagyjuk. Az egy dolog, hogy én addig olvasok egy cikket, amíg az első kibaszott szmájlit megtalálom benne.Ott nyomom ki gondolkodás nélkül. De addig is volt baj.

 

Bunny - 2019-09-06 19:17