Szia! Pár hónapja edzek, 32 éves vagyok 172 cm 80 kg. Heti 5x 70 perc az edzés. A étkezésem nagyjából rendben, bár még van rajta mit feljeszteni. A tápkiegészítőkkel kapcsolatban kérdeznélek. Jelenleg ez van: Minden nap reggel Builder Pak+100%WPP+BCAA Express. Este 100%WPP+BCAA Express+T/GH. Edzésnapokon ehhez jön még hozzá edzés előtt 3 kapszula Mega Arginin+BCAA Express+Superhero. Edzés után pedig Vitargo CRX2.0 és 100% Whey Isolate. Mindenből alkalmanként a "gyári" ajánlás szerinti egy adagot tolok be.Jó ez így vagy esetleg valamin változtatnom kellne? Válaszodat előre is köszönöm.

addam - 2016-08-10 16:05


Szia!

 

A koncepció nem rossz, de van pár hiba.

1. Protein bevitelekor totálisan felesleges a BCAA. Azt tedd más időpontokra: étkezések közé akár, vagy mmág a reggeli kaja elé fél órával.

2. Ha este egy étkezésről beszélsz, tehát mindez egyszerre megy akkor 1.-es pont egyrészt, másrészt a T/GH-t akár a kukába is öntheted ennyiből.

A T/GH-t teljesen külön kell használni, nem keveredhet semmilyen más aminosavval és fehérjével sem, különben nem működik.

 

 

Bunny - 2016-08-10 20:20

Szia! Nem találtam egybehangzó véleményt arról, lehet-e a lenmagolajat hűtőben tárolni felbontás után. Nem szeretném ha károsodna. Tudom, hogy hőre nagyon érzékeny, de nem tudom jó-e az neki ha hűtőben van, vagy jobb lenne siman zárt szekrényben szobahőmérsékleten. Köszönöm a választ!

Optikustomi - 2016-08-08 23:17


Szia!

Lehet. A lenmagolaj extrém érzékeny a fényre és a hőre. Szobahőmérsékleten is jó vagy, úgyhogy ahol van helyed, oda teheted. Már feltéve, ha a szobahőmérséklet normális: ha nyáron meleg van nálatok, akkor hűtő. 

Nekem egyébként a Gymben a pultban van és ott oké: napfény nem éri, a hőmérséklet állandó a légkondi miatt, az úgy oké.

Bunny - 2016-08-09 09:40

Szia Bunny! Nemrég kérdeztem tőled vérnyomással kapcsolatban! A 140-es vérnyomásom a túl sok sótól volt! Elvettem a sót teljesen, nagyon minimálisat viszek be és így lett 130-as.Tudom hogy, a szervezetnek kell a só de teljesen meg vagyok nélküle.A legfrissebb BBTV nagyszerű lett, jó munkát végeztél!És van még egy dolog! Még kb.márciusban kérdeztem tőled hogy, milyen víztisztítót érdemes venni! Te azt javasoltad hogy, Cleanway-t szerezek be! És teljesen bevált,sokkal frissebb a víz,anyagilag is jobban megéri.Ja és persze kiszűri a sok szart, és lúgos is a víz! Egyszóval köszönök mindent!!!!!!

Patrik10 - 2016-08-08 13:21


Szia!

Látod, ennyi az egész, örülök, hogy működik.

Egyébként ez egy téveszme, hogy "kell a só". Kell, csak sokkal kevesebb, mint amennyit használunk asztali sóból.

A Cleanway nekem is bevált, jó pár éve megvan. Ezért bátran ajánlom mindenkinek. Igazából úgy volt, hogy még üzletelek is vele, de nem volt időm ezzel foglalkozni. 

Örülök, hogy tudtam segíteni. Rákendroll!

 

 

Bunny - 2016-08-08 19:30

Sziasztok

Először is köszi Bunny ,hogy kitetted Puma5 válaszát.Nem akarom ,hogy egy párbeszéd legyen az edző válaszol csak még egyszer reagálok.

Ugyanezen gondolkoztam amit a srac írt ,hogy elmegyek templomba és beszélek a pappal viszont belűlről akartam érezni a késztetést nem pedig eldönteni ,hogy jó oké most akkor elmegyek meghallgatom a papot és jól leszek miközben nem érzem ,hogy tényleg akarom.Persze nem kell átesni a ló túloldalára sem.Különben iylenkor érzi igazán az ember ha negatívan gondolkozik folyamatosan csak a rosszat vonza az életébe.Én egész eddig éltem az életem kerestem havonta 3000-3500 eurót most meg paff.Valamit tanulnom kell ebből az egészből ebben biztos vagyok addig nem tudok továbbmenni.Soha nem hittem ebben a spirituális világban ,távolt állt tőlem de elmentem kíváncsiságból egy nőhöz aki születési nap ,óra szerint csinál egy kördiagrammot.NEm akartam elhinni amikor mondta sorban milyen vagyok, mi az ami bánt mi az amitől félek mi az ami fontos érték nekem amit nem rudok elviselni meg mi az amifelé nyitnom kellene.Ezt úgy ,hogy életemben nem találkoztam vele.Abban az volt ,hogy a hit felé nyitnom kellene én régebben erról halalni sem akartam mert volt bennem egy sztereotípia ,hogy  a gyenge emberek hisznek csak vagy féltem tőle az is lehet..De rájöttem ,hogy ez butaság.Miért ne Hihetnék én is?Persze egészségesen.Persze erre is meg kell érni én úgy gondolom.De a legjobb ha az ember magában (is) hisz.Köszönöm mégegyszer további szép napot nektek.

Üdv

Jovanotti88 - 2016-08-07 10:15


Szia!

A világ spirituális és mindennek megvan az oka. Mindeninek megvan a sorsa, de ez saját magán is múlik.

A "vonzás törvénye" bullshitet nem kell megenni, de nyugodtan lehet hinni abban, hogy minden okkal történik.

Én többszött álltam már fel a padlóról, volt, hogy elbuktam mindenemet, de azt gondolom, ez vitt arra az útra, ahol most vagyok.

A hit egy barom bonyolult dolog. Az, hogy az ember vakon hisz egy istenben, csak egy leegyszerűsítése a dolgoknak. Isten szerintem leegyszerűsítése a világnak, de erről hosszú lenne itt írogatni.

Án magamban hiszek meg abban, hogy menni kell előre és tartani az elveket.

De van egy egyszerűbb ötletem is pánikrohamokra: 10 sorozat guggolás!

 

Bunny - 2016-08-07 22:04

Szia Bunny!

A pánikkal küzdő srácnak szeretnék írni egy-két javaslatot, hátha segít. Sajnos részleteket én sem ismerek, így pedig nehéz belőni a problémaforrást, de általánosságban a pánikszerű tüneteket nagyon sok mögöttes ok kiválthatja. Amennyiben más módszerek, amikkel próbálkozik nem bizonyulnak elégségesnek a számára, úgy tudnám javasolni a kognitív viselkedésterápiát, vagy azon belül is a mostanában egyre nagyobb teret nyerő és igen effektív mindfulness alapú kognitív terápiát (MBCT). A szakirodalom álláspontja alapján az ilyen jellegű terápiás módszerek bizonyulnak a leghatékonyabbnak a pánikszerű és szorongásos zavarok kezelésében. Google-ben felütve találni fog róluk bőven információt.

Krisztián

Krisz - 2016-08-06 09:43


Köszi!

Bunny - 2016-08-07 21:59

Szia Bunny!

Látom, törölted az audioblogokat az oldaladról. Hol lehet most elérni?

Ha sehol, tervezed újra elérhetővé tenni őket?

theminimalist - 2016-08-06 18:29


Szia!

Nem töröltem. Valami gond van.

Bunny - 2016-08-07 08:00

Szia Bunny!

Az lenne a kérdésem, hogy az egyik haveromnak megmaradt a Jumbo tömegnövelője, amit nekem szándékozik adni.

Bontatlan, vákuumcsomagolt eredeti állapotban van, viszont a szavatossági ideje már lejárt.

Szerinted elfogadjam, mivel bontatlan nem lehet baja, vagy hagyjam a francba és mehet a kukába?

Válaszodat előre is köszönöm!

Nick - 2016-08-05 15:14


Szia!

Ezeknél a koncentrált élelmiszereknél gyakorlatilag csak elmáleti dolog a lejárat, a hülye előírások miatt kell megadni. Nagyjából soha nem romlanak meg,

Bunny - 2016-08-05 18:15

Hello Bunny és Jovanotti88, igazából azért regisztráltam, mert olvastam a kérdésedet és a tavaly Németországban én is pánikrohamot kaptam, azóta azonban megoldódott és megakarom osztani a megoldást.

Talán hihetetlennek tünik, rajtam az ima segített. Keress egy katolikus papot,  beszélgess el vele, öntsd ki a fájdalmaidat, kérd meg, hogy imádkozzon és elmúlik. Nálam bejött!

Ugyan ez az oldal nem fórum, nem is vallásos oldal, de mégis kötelességemnek éreztem megosztani a fentieket. Bunny,  ha akarod nyilvánossá teszed, ha nem nem.

 

Üdv.

Puma5 - 2016-08-05 16:05


Szia!

Köszi, hogy leírtad. El tudom képzelni, hogy működik. Én a vallást nem tartom rossz dolognak, bár nem úgy közelítem meg, ahogy a legtöbben gondolnák.

Ez is egyfajta meditáció. 

 

Bunny - 2016-08-05 18:14

Szia Bunny!

28 vagyok, az elmúlt 4 évben meghíztam.
A eredetileg 190 cm / 76 kg, a vége 95-98g környéke lett. Legnagyobb része a has, fenék, derekamon és comb részen.

Áprilisban kezdtem itthon edzeni + szálkásító étrend = fogytam.
Az első nap 98.6 kg, most 83-84 kg.
De egy kép többet mond minden szónál: http://oi66.tinypic.com/281d9c6.jpg

Igyekeztem a heti 1 kg fogyást tartani és nem túllépni.
A fogyásnaplóm: https://1drv.ms/x/s!AjIkbqP2jUblipNmOVPCpBT0RTKSzw
Az eleje hiányzik, van benne műtét meg nyaralás is..

Aggódom a lógó bőr miatt. Még nem kezdett el direktben lógni, de nem is feszül, és kéne még leadni, félek, a bőr nem fog ráfeszülni.
Mit tudok tenni ezügyben? Az interneten a fogyás és a bőrfeszesítés szavakra keresve 99% nem működik vagy még káros is.

A hidratáltság nem gond (5-6 liter) és c-vitamint is szedek (5-8 gramm), egyébként is szedném, de úgy tudom ez fokozza a kollagéntermelést.
Mit tudok tenni még az ügy érdekében? A pénz nem számít.

Arra gondoltam, hogy esetleg szálkásító étrendről áttérnék tömegnövelésre és tartanám a méretet egy darabig, hogy legyen ideje a bőrnek, és addig izmot is pakolok alá. A sárga kapszula is mondta, hogy érdemes a fogyást izomépítéssel kezdeni, de egészségügyi okokból fogynom kellett (zsírmáj),
Sajnos még nem annyira kicsi a hasam, amit izommal ki lehet tölteni, ahhoz még mennie kellene össze a bőrnek.

Vagy szálkásítsam le magam nyugodtan, csak lassan?
Nagyon zavar, de nem akarok helyrehozhatatlan károkat okozni. Megelőzés, biztosra akarok menni, hogy nem is fogok.
A derekamon, nem lóg, de elég könnyen össze tudom csípni és az a rész elég vékony. Ha hasonló lenne a hasamom, akkor soha nem lenne kockahasam.

Lehet, hogy amiért egyszer meghíztam soha többet nem lehet kockás a hasam?

A válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm, további szép napot kívánok neked.

Üdvözlettel,
M

cyberpunk - 2016-08-04 01:21


Szia!

Jó hírem van, nincs itt semmi probléma. A bőröd nincs megnyúlva, amit látsz, az annyi, hogy még van ott zsír meg víz.

Nem lesz ezzel semmi gond, folytasd tovább.

 

 

Bunny - 2016-08-04 14:00

Szia Bunny

Kint dolgoztam Ausztriában  .Lényegeben befordultam.Hazajöttem tavaly novemberben és pánikrohamot kaptam azóta itthon vagyok.De olyan szinten ,hogy kb 9 hónapja nem mertem kimenni a városból inkább itthon vagyok.Van ugyanis szívritmuszavarom is ami elég ilyesztő.Régen is volt de akkor nem foglalkoztam vele.Edzek már 8 éve.Ha nekiállok sportolni is néha bepánikolok mert felmegy a pulzusom es néha ritmuszavarom van.Pedig nagyon szeretek mozogni,Voltam vele orvosnál meg ultrahangozta de azt mondta ilyen sokmindnekinek van nem kell vele foglalkozni.De nekem talán már tudatalatt ha jön a zavar akkor jön a pánik. Sajnáltatom magam?Ez egy próba az élettől?Kevés az értelmes ember akivel lehet úgy beszélgetni ,hogy átérzi a helyzetem.Inkább mindenki szíve mélyén örül ,hogy nem vele van ilyen.A szüleimmel egyszerűek munka, balázs show, hírek.Nekem pedig terveim voltak vállalkozás ,kitörni ebbol a ferto világból és most tessék. Mindig próbálom tágítani a határaima.Sőt már előre agyalok ,hogy mi lesz ha elmegyek valahova és szarul leszek.Van ,hogy 1mp az egész van ,hogy 6-7 na az nagyon rossz érzés,Nemmegyek sehova csak itthon ülök tvzek meg kattogok ,hogy mi lesz így az életemmel hova tartok mikor leszek jól..Soha nem voltam ilyen  mindig társaságban voltam.Már nyugtatót kell szednem igaz nagyon keveset probálom minimalizálni de van ,hogy csak ez segít.Most próbálok teákat beiktatni hátha valamit segítenek.Szüleim elválltak apu iszik anyuval élek de ő is 2 hetet kint dolgozik tesóm alig van itthon.Úgy érzem egyedül vagyok.A mennék már nagyon de nem merek , itthon nem érzem jól magam dolog teljesen felőröl és nem szeretnék megbolondulni.Mit csinálok rosszul?Köszönöm ha válaszolszSzép napot és kitartás neked is hisz te jó irányba tereled ezt a világot.Szia

Jovanotti88 - 2016-07-29 11:05


Szia!

Vannak itt bizonyos részletek, amelyek hiányában nem tudok túl okosat mondani. 

Egy biztos: én nem tudom milyen az, amikor pánikrohama van az embernek. Abban hiszek, hogy ha erős vagy, uralkodni tudsz mindenféle szarságon, de nem tudom, ezt valóban meg lehet-e tenni pánikrohamnál. Mindenesetre törekedni kell rá.

Lehet, hogy valamiféle jóga technika működne. (Leülsz, nem gondolsz semmire, csak számolod a légzésed egy percig.) Úgy gondolom, edzőteremben le tudod győzni a súlyt, akkor le tudod győzni a pánikrohamot is.

Egyébként valóban mindenki örül, hogy nem vele van ilyen, ezt jól látod. 

Nincs más esélyed, minthogy nem kattogsz. A kattogás a legrosszabb, az rosszabb, mint a pánikroham. 

Az nem baj, ha eygedül vagy. Nagyon sok mindenki egyedül van. Azok is egyedül vannak, akik azt hiszik, hogy nem. Mindenki egyedül van, akinek a faszbúkon vannak "barátai."

Nincs mitől félned. Bármit csinálsz, bármibe vágsz, nincs vesztenivalód. Ezt kell megérteni. A kudarctól nem kell félni, az élet sok kudarcból és kevés sikerből áll, de a kudarc is megerősít. 

 

 

Bunny - 2016-08-02 23:15