Szia! Basszus, elolvastam ezt a cikket amit megosztottal errol a narcisztikus szemelyisegzavarrol. Nagyon kemeny. En teljes mertekben a sajat anyamat velem benne felfedezni, aki sajat bevallasa szerint is nagyon rossz dolgokon ment keresztul gyerekkoraban. A lenyeg, hogy most majdnem 30 evesen teszem tisztaba a dolgokat magamban, hogy mennyi bajom van miatta a mai napig es mennyi szart okozott o nekem, ha nem is akarattal (mert feltetelezem a jo szandekot). A mai napig nem birom a tarsasagat elviselni, meg igazabol senki, nincs egy hosszutavu baratsaga sem, sem parkapcsolata. Csak azert irom ezeket, hogy figyelj arra hogy a gyerkoccel hogy viselkedik majd az exed, meg hogy kezeli, mennyire nyomja le az onbecsuleset (meg ha jo es szereto anya benyomasat kelti is elsore), mert maradando karokat tud okozni majd a kislanynak felnott korara.

Veled vagyunk es szeretunk!

tthkrstf - 2021-08-19 11:08


Szia!

Én is most nemrégiben fogtam fel ezt. Eddig is beszéltek nekem erről, de én azt hittem a nárcisztikus az sima önimádó. Hát nem. Épp elenkezőleg szinte.

Azért is ragaszkodom a gyerekemhez annyira, mert én vagyok az egyetlen esélye. 

Alig várom a tárgyalást, de csak jövőre lesz!

Köszönöm mindenkinek, remélem megértitek, hogy nem tudok válaszolni sem itt, sem e-mailben.

A lényeg, hogy ez egy olyan sztori lesz, amiből sokan okulnak és sokaknak fog segíteni. Ismét egy téma, amiben kiképeztem magam - bár erre pont nem voltam kíváncsi - de maradjunk ebben a mederben, az én konkrét ügyembe nem akarok belemenni.

 

Bunny - 2021-08-19 12:14