Kicsit megmosolyogtam a hosszú leírásod a kapcsolatra alkalmatlan női személyiségről. Én még csak most leszek harminc, de kb. fél évet szántam erre a típusra (amit írtál) és ott le is zártam. Nem tudom, mennyire múltbéli örökség ez, de azt hittem, hogy ha te csak egyet meglátsz ezekből a pontokból, amit felsoroltál, akkor te annak az embernek a közelébe se mész. Nálad is megvan kicsit az az oly gyakori: kifele tolom az elveimet meg a kritikákat, de a valóságban meg mindenkiben csak a jót látom.

Ha azt érzed egy nő mellett, hogy hú, annyit kaptam, hogy bele kell húznom, hogy mindezt a szeretetet és pozitív dolgot vissza tudjam adni, akkor vagy jó helyen. És ez létezik, tapasztalat. Nyilván nem az A típusos, sminkeshez, kozmetikában meg szoliba járó. De nem akarok prekoncepciós lenni, biztos ezek között is vannak normálisak.

bl4ckf0xi - 2021-07-22 20:09


A pszichopata legfontosabb tulajdonsága, hogy megtéveszt.  Mire felfogtam, mekkora a baj, már gyerekem volt és húsz éves lakáshitelem. És mint mondtam, volt elég bajom ezen kívül is.

Az egy dolog, hogy jóhiszemű vagyok, de kurva sok esélyt adtam. Többet nem fogok. 

Legyél előítéletes nyugodtan, jobban jársz. Nagyon nagy a baj, az okostelefon szétbaszta a világot - ahogy megmondtam előre.

Nyilván a fentiek félreéthetők, ezért le kell szögeznem: elég jó dolgom van most. Sok év nyűglődés után végre van életem.

 

 

Bunny - 2021-07-22 21:17