Szia Bunny!

Igyekszem rövid lenni (és illiberális, reflektálva korábbi libsi levelezésekhez :) ).

Kb egy hete történt az egész, akkor már 15 napja voltam ketózisban, zsirvesztés miatt. súlyzós+ aerob ezalatt, szépen tartott a ketózis.

Úgy gondoltam, ketózist bontok, üritőedzek, és töltök egy szénhidrátost. Ketó-bontáshoz délelőtt 10.30kor betoltam annyi görögdinnyét, hogy 50-60 g fruktóz(előtte ketont mértem). (a ti cikketek alapján csinálom: https://shop.builder.hu/ketogen-dieta-minden-amit-tudni-erdemes-rola-a248) . Mérem 12kor a pisit (cybow 9es csík, nem csak ketont tud), hogy mehetek e már üritőedzeni.

Eredmény: gyengült, de még volt keton, viszont megjelent a cukor pisiben: 250-500 mg/dl-nek megfelelő zöldésbarnás szín (ez 14-28 mmol/liter).
Azonnal ujjbegy-szúrás, cukormérés: 5.6 lett (ez jó, még éhgyomorra is)
Majd 12.50kor újmérés: negativ keton, negativ cukor pisiben,majd mentem is üriteni.

1)Ez normális -e? Vagy valamit mutat, hogy gáz volt ez a testnek amit csináltam?
2)Ürités után két napig töltöttem ch-t, utána újra 0 ch, ketós kajálás, egymást követő két nap súlyzós edzés A(mell hát váll)-B (láb tri bi) végigmentem a testemen. 5 nap múlva (vagyis tegnapra) "jött meg" normálisan a ketózis,előtte egy nappal alighalványrózsaszin. Túltöltöttem magam chval, vagy egyszerűen nem ürült ki?

Köszönöm ha van időd!

Keto - 2019-08-27 18:24


Szia!

Sajnos ez egy szar cikk és kibasznáma  picsába, de nem én vagyok a shop.builder szerkesztője. A probléma, hogy fruktózzal sosem töltünk. 

Van olyan, hogy a ketózis nincs meg két nap alatt, de nincs jelentősége.

 

Bunny - 2019-08-31 21:28