Szia Bunny!
 

Bocs, ha nem releváns, de már nem tudok szó nélkül elmenni a sok agymosott megnyilvánulás előtt klímaváltozás, liberalizmus stb témában.
Először is, nem értem azokat az embereket akik idejönnek az ostoba ideológiájukkal téged győzködni. Mindenkinek meglehet a véleménye, nem muszáj egyet érteni. Gondolom te sem mész meleg fórumokra, meggyőzni őket, hogy a pina az jobb. Mert leszarod hogy mit gondololnak.
Szerintem azt kellene megérteni mindenkinek hogy az ég világon minden a pénzről szól (pride, mítú stb.) és TELJES MÉRTÉKBEN HELYTÁLLÓ az amit már a rádióban is mondtatok hogy, MINDENKI MEGBASZNÁ AZ ANYJÁT A PÉNZÉRT. Ez kicsiben és nagyban is így működik. Sajnos.
Egyébként nem kell azt képzelni hogy minden meleg prideon parádézó köcsög. Nekem van meleg ismerősöm aki teljesen normálisan gondolkodó ember és nem ért egyet ezekkel a szarokkal. Épp a napokban mondta hogy a coca-cola teljesen leszarja a melegeket. Ez csak üzlet.

Sanyi - 2019-08-11 15:03


Szia!

Én értem azokat az embereket, akik idejönnek észt osztani: buták szegények. Azt nem értem mi a céljuk, mert ennyire hülye senki nem lehet.

Az pedig egyértelmű, hogy minden a pénzről szól és a globáltőke semmit nem csinál azért, hogy nekünk jó legyen.

Attól tartok azonban, hogy a coca-cola, gillette és egyéb ügyek túlmutattnak azon, hogy "csak üzlet."

Félelmetes, hogy ezek a cégek anyagi buktát vállalnak be egy kis agymosásért.

Ennyire komoly a játszma. Ez már hosszútávon szól csak a pénzről, a társadalom átalakításán keresztül.

 

 

Bunny - 2019-08-11 18:58