Hagyjuk már azt a szóhasználatot, hogy libsi. A liberális nem szitokszó! Ha nem lettek volna liberálisok, akkor még a mai nap is jobbágyként túrnánk a földet, csak mert ebbe a társadalmi rangba születtünk.

A marhafing viszont igenis szennyezi a Földet. Azt ugye hallottad, hogy Nagy-Brittaniában a kergemarhakor idejében mennyivel tisztább lett a levegő? Környezetszennyezésben a tehenek még az autóipart is verik.

És könyörgöm, ne éltesd az atomerőműveket!! Azt remélem tudod, hogy pár ember nemes feláldozásának köszönhetjük Csernobilban, hogy Közép-Európa éppen nem porból van? Ha nem, akkor ajánlom az HBO-n éppen menő sorozatot. Ezt mindenkinek látnia kéne. Nekem ezek az emberek a hősök. Az itteni gazemberek meg PAKS2-öt akarnak!!!

És ott van ez a Trump is. Ezt sajnos te is többször éltetted. Tudod mit mondott a klímaváltozásról egy ablaknyitás után? „Uraim nincs itt semmi globális felmelegés”

És ha már szóbahoztad a repülőket, igen tényleg hülyék lettek az emberek. Csak nem a csík, hanem az ára miatt. Utazik mindenki, és tönkreteszik a legszebb helyeket.

De összeségében nem ide kellett volna írni. Ha a lenti listád egyik eleme sem igaz rád, akkor minden tiszteletem a tied. Azért írtam, mert olvastam egy cikket a jelenlegi helyzetről, és EGYSZERŰEN BE VAGYOK SZARVA!!!PÁR ÉVTIZED, ÉS NEKÜNK ANNYI!!!

Solid80 - 2019-06-13 20:24


Hiába vagy beszarva, az nem segít az ellen, ha hülye vagy.

Láttam a csernobil sorozatot. Az is benne van, hogy pár hülye ember miatt lett katasztrófa. 

Az a szerencsénk, hogy lesz atomerőművünk és a sok meleg miatt vinnyogó iidóta miatt nem kell tájakat letarolni.

Gazembernek én azokat tartom, akik a hozzád hasonló hülyéket etetik, hogy így több pénzt tudjanak csinálni.

Trumpnak igaza van, csak nem a fogyatékos látásmódoddal kéne közelíteni és nem kiforgatni a szavait. A klímaváltozás biznisszel is átbasszák a világot.

Biztos, hogy van környezetszennyezés, de hogy a klímaváltozást az okozza-e azt nem tudjuk.

Azt viszont pontosan tudjuk, hogy a környezetszennyezést a konzumidióták okozzák.

Meg a barmok, akik a klímás lakásukban írogatják az ájfonjukon a környezetvédő okosságot.

NEKED konkrétan annyi. Szar lehet így élni. De köszi, mi jól vagyunk.

 

Bunny - 2019-06-13 21:04