Sziia Bunny, a zold fiu hozzaszolosara reagalnek en is ha megengeded. Nagyon afele ment el a vilag ma, hogy minket (nyugati embert) probalnak bunbaknak beallitani es kb mindentt amit csinalunk betiltananak. Pl a husevest, amire en en mondjuk azt talaltam ki, hogy ha bevezetik, akkor kutya identitasukent fogok elni, de ez most mindegy.

A legnagyobb problema, amirol csak kevesen es felvr mernek beszelni (mediaban tabu) az az, hogy lassan egymilliard ember el Afrikaban, Indiaban meg Kinaban meg lassan 3 lesz. Ok is esznek am, marhat is, meg halat, sot zoldseget is ami miatt tobb erdot kell kivagni, meg nekik is lesz autojuk, hutojuk miegymas, szoval inkabb azon kenne agyalni (es a zold fiunak is), hogy miert kell oda 6-8 gyerek (Kinat kiveve egy ideje). 

A masik amit sulykolnak, hogy azert ne legyen itt gyereked, (meg fogsz lepodni, ok is esznek majd marhat) mert sokan vagyunk, csak ugye a te meg nem szuletett egy vagy ket kolkodre, jut majd masik 8 az elobb emlitett csaladoknal es baszhatod, egyedul fogsz meghalni a kutyujeiddel.

Miattam nem kell evente uj uj teltelet kihozni, nem kell uj autot kihozni, nem veszek gagyi ruhat hetente a hnm-ben es a hasonlo szenny helyeken stb. Ezeken lehet es kell valtoztatni, nem a husevesen.

Udv, Bence

BenceZ - 2019-06-05 21:53


Szia!

A legijesztőbb az, hogy az emberek nagy része fel sem fogja, mi folyik ma a világban.

Bunny - 2019-06-12 21:43