Szia Bunny,

Nem kötözködésképpen kérdezem, csak úgy átlalánosságban.

Az utóbbi időben azt olvasom, hogy ennek a Földnek márcsak 30-40 éve van hátra.

Az óceánokban szemétszigetek, a Mariana árokban műanyag zacskok vannak,az északi sarkon lassan elolvad a jég, a legtöbb nagyvárosban már nem lehet látni a szmogtól, az esőerdőket meg ész nélkül írtják stb stb.

Eddig nagyon bírtam amit képviseltél, de nem kéne már Neked is váltanod? Marhahús evését hirdeted mostaban, ahol is tudjuk, hogy marhatenyésztés milyen károkkal jár. A húsfogyasztást általánossában kéne visszafognunk....

Meg az autózást, motorozást...Értem én, hogy ez a hobbid, de nem lenne jobb, mostmár nyílvánosság nélkül csinálni, és inkább a tömegközlekedést előnyeit hírdetni?

Ez a magazin mindig az életmódról is szólt. Úgy érzem, mostmár váltani kéne. Eddig nem voltunk annyira ezek tudatában, de mostmár a megelőzésre kéne fokuszálni. Ha nem is mi, a gyerekeink szívni fognak...

Solid80 - 2019-06-02 14:49


Nem túl nagy örömmel látom, ha ide ír egy hülye.

Sajnos kis barátom, beszoptad a marhahúsevés és a többi libsi elmebaj-szintű kamut.

A környezetszennyezés nem a marhahúsevéstől van, hanem a sok műanyagba csomagolt szartól, amit megveszel a boltban.  Bátran fogd vissza a saját marhahúsfogyasztásodat és egyél ipari szemetet a körzértből, de nekem ne nagyon próbáld előírni, hogy mit csináljak.

A környezetszennyezés a fogyasztói társadalom miatt van.

A debilek miatt, akikkel minden nap tele vannak a bevásárlóközpontok, mert a szórakozásuk a vásárlás.

Az okostelefonbaszó degeneráltak miatt, akiknek mindig újabb okostelefont/ruhát/lófaszt/autót/drónt/agyat kell venni, mert az előző szarjuk egy évet sem bír ki.

A környezetszennyezés attól van, hogy mindenkinek új autó kell a picsája alá, meg még újabb, mert nem lehet "öreg szarral" járni, hiszen ciki.

A környezetszennyezést az okozza, hogy tudományos segglélegeztetőgépet kell már építeni az autóba, mert akkora igényszint van, hogy már lassan beledöglötök, ha bele kell ülni egy nem luxus autóba.

A környezetszennyezést az okozza, hogy a 3 hónapos nyarat nem bírjátok ki légkondi nélkül. A termekben nyavajog a sok kőkemény testépítő buzi, hogy meleg van.

A környzetszennyezést az okozza, hogy a birkáknak el lehet adni az okosórát, mert a tetves telefonjukon nem tudják megnézni, mennyi az idő, hiszen 10 centivel nagyobb, fárasztó mozdulat.

(És nem, agyhalott, nem az okozza a környezetszennyezést, hogy nem veszek két évente új autót vagy motort, sem az, hogy nem bkv-val cipelem a felszerelésemet a vidéki forgatásokra.  Sőt, még csak nem is a marhák fingása.)

A környezetszennyezést a sok szirszar gyártása okozza, ami megvesz a sok fogyatékos. Az okozza, hogy lassan már senki sem akar dolgozni, mindenki "üzletember" akar lenni és mindenkinek mindig mindenből egyre újabb szart kell venni, mert nektek jár.

A környezetszennyezést az okozza, hogy az idióták megvesznek fél liter vizet pénzért műanyag palackban, aminek előállítása súlyosan környezetszennyező, majd utána 300 évig nem bomlik le.

A környezetszennyezést az okozza, hogy már 3 évre terveznek egy autót: már lassan nem tartós fogyasztási cikk és a gyártó veletek megteheti, hogy leszarja. Vegyél három év után szépen újat, a lényeg, hogy kielégíti a dedós vágyaidat hiszen űrhajóalakú és van rajta menetfény.

A környezetszennyezést az okozza, hogy ma már minden gagyi, hogy minél előbb újat kelljen venni, mert semennyi profit sem elég.

A környezetszennyezést az okozza, hogy az ipar ma már nem problémákat old meg, hanem felesleges szirszarokat gyárt idiótáknak. Találd ki észlény, hogy a kurva fontos szelfibot mennyire környezetkímélő találmány, vagy az okostelefon, amit egész nap basztok, és aminél mindig az újabbra recskáztok.

Szefildórn is van, de a a wc-deszka techmológiai problémáját még nem sikerült megoldani - persze a wc deszkában nincs pénz.

A környezetszennyezést az okozza, hogy Európa vezető nagyhatalma - az az elmebeteg ország, ahol idéntől bevezették a harmadik nemet - a zöldbarom hatására lekapcsolta az összes atomerőművet és helyette barnaszént bányásznak, egész tájakat lerombolva, hogy aztán a létező legszennyezőbb módon elégessék.

Mielőtt engem oktatsz te pöcs, legalább lenne agyad, hogy elgondolkodsz azon, amit beszélsz. 

Egyet nem tudok: hogy ezt a kurva mély butaságot, amit te is képviselsz, mi okozza.

Talán tényleg van chemtrail?

Az biztos, hogy a gyerekek szívni fognak, ha sok ilyen kibaszott hülye lesz, mint te.

Ami én csinálok az az életmódról szól. Csak nem a buzi életmódról.  

Bunny - 2019-06-04 16:38