Szia,

Pár hónap rendesen edzés és táplálkozás után az alábbi kérdéseim merültek fel:

  1. Még mindig az alap, átmozgató edzéstervet csinálom és ha nem tanácsolsz el tőle, akkor ez még sokáig így is marad. (Folyamatosan emelem az ismétlésszámot.) Aerob van minden nap 55-60 perc, de mivel egyébként egész nap ülök, hiányzik a mozgás a pihenőnapokon. Szerinted edzhetek minden nap vagy keressek más kiegészítő sportot?
  2. Az aerob gyaloglásból áll, szabadban. 20 perc környékén elkezd fájni a sípcsontom és bedurran a vádlim, 40 percnél zsibbadni kezd a lábam. Aggódjak emiatt vagy szimplán csak a nagy túlsúlyom és edzetlenségem miatt van ez így? Figyelek az aerob tartományra (pulzus 130 körül), tehát nem végzek igazán izommunkát.

Előre is nagyon köszönöm, ha időt tudsz szakítáni a válaszra!

Rudi

rudi - 2019-05-23 18:30


Szia!

Nekem úgy tűnik, nagyon jó úton haladsz.

1. Ez tetszik. Nem vagy türelmetlen, így kell ezt csinálni. Heti 3-4 edzést csinálj így 1 nap edzés- 2 pihenő rendszerben, a többi napon meg aerob, de mehet intenzívebb kardio is.

 

2.  Ez normális, el fog múlni.

 

Más:

kijött a Terminator 6. tréler. Minden várakozásomat beigazolta, filmtörténeti szintű szarszemét lesz. Már arra sem adnak, hogy a CGI kinézzen valahogy, vagy csak legalább ne legyen szánalmas. De ez semmiség ahhoz képest, hogy ez is picsamozi lesz, Star Wars VII rey szintű Mary-Sue csodapicsával.

Köpni tudnék. És itt tart ma James Cameron.

Bunny - 2019-05-23 21:26