A FULL FORCE NUTRITION a kettes számú táplálékkiegészítő márka, amit használok. Tulajdonképpen a Scitec - csoport tagja, hasonlóan, mint ahogy autóknál a VW csoporton belül van a Skoda vagy a Seat. Másik ilyen márka a PHARMA FIRST, azonban annak csak a 8:1:1-es BCAA-ját szoktam használni.

Érdekesség, hogy a FULL FORCE régebb óta létezik, mint gondolnánk, csak "újra lett brandelve": régebben CYTOGEN néven létezett, már akkor jócskán használtam. Sőt, megkockáztatom, hogy benne van a kezem abban, hogy a régi Cytogen Whey Pro Magyarország legnagyobb mennyiségben eladott vödrös fehérjéje volt, ami nem csoda, mert ez volt minden idők legfinomabb csokis fehérjéje. Nálam hegyekben álltak a Cytogen vödrök a folyosón.

A Cytogen Whey Pro egyenes leszármazottja volt a Whey Protein Force, majd Full Force Whey Protein, de sajnos egyik sem létezik már, valószínűleg gazdaságossági okok miatt. Azóta a Full Force egy jó áras kevert tejsavó fehérjét (koncetrátum+izolátum!) gyárt Whey Force néven, de közben a magasabb osztályú ás drágább Scitec 100% Whey Proteinre váltottam. 

Jelenleg a FULL FORCE L-GLUTAMINE-t használom elég nagy mennyiségben, mert sokat segít a regenerálódásban. Glutamint normális embernek nem is kellene használnia, beleértve azokat, akik pina edzést végeznek. De ahogy komoly koncentrációval edzel - ami idegrendszeri kimerültséget okoz - és/vagy komoly teljesítményt nyújtasz a teremben, kötelező. ha fáradt vagy, sokat dolgozol, keveset elaszol, alig bírsz nekiállni az edzésnek stb. minden ilyen esetben glutamin. A FULL FORCE L-GLUTAMINE pedig ár/teljesítményben a legjobb. Egyszerű tasakos kiszerelés, 450g, benne 5g-os adagolókanál, 5-10 g-os adagokban ajánlon. Én napi 4x10g-ot nyomok. (És tudni kell, hogy nem arról vagyok híres, hogy sokat alszom meg pihenek.)

Keresd a Fitness Pontokban és a Shop.Builderen!