Szia Bunny!

Végre sikerült egy igazán fasza old school termet találnom a IX. kerületben. Többnyire Atlas gépek vannak és az egyik ilyennel akadt nézeteltérésem. Egy hack guggolóról van szó, ami egyrészt lófasz súllyal is kurva nehéz (komolyan, 10kg-val is) másrészt eléggé nyírja a térdem. Volt már dolgom pár hack guggolóval, de egyikkel se volt még ilyen probléma. Hogy is van ez? (Ez csak vicc volt.)

Köszi a választ! Várjuk a rádiót meg a tévét!

Sanyi - 2018-12-22 20:36


Szia!

Tévé mindjárt jön, utolsó pillanatban átvariáltam, kivettem egy részt és forgattunk helyette egyet velem.

A hack gép ilyen.

 

Bunny - 2018-12-22 20:38

Szia Bunny,

A tuloras kerdesre szeretnek reflektalni ha nem banod. Az egesz szituacio tull lett lihegve, valoban olyan egyszeru a dolog, hogy aki akar tobbet tud tulorazni. Nyilvan egy munkahely vissza tud adott esetben elni az "erofoloenyevel" es azt tudja mondani, ha a melos nemet mond valamire, hogy holnap kihuzzuk a dugot, de a mostani magyar munkaeropiaci korulmenyek kozott ez nem fog megtortenni. Abba viszont erdemes belegondolni, hogy melyik az eloremutatobb magatartas, az, hogy a minimumot teszem meg, vagy pedig keresem annak a lehetoseget, hogy a korulmenyeimbol minel tobbet ki tudjak hozni, lasd tulorazzak adott esetben. Felve merem leirni, hogy esetleg kepezhetem is magam, munkaidon felul, nem feltetlenul kell egesz eletemben "egyszerű melós"-nak lennem es az aldozat szerepeben leelni az eletem, kozben pedig a korulmenyeimre fogni azt, hogy miert is szar az eletem. Lehet, hogy az evi 400 ora az nem jelent tobbet 8 oranal hetente, azaz 5 munkanapra vonatkoztatva 1.5 ora. Emellett pedig ha majd fordul a kocka es jon a recesszio, akkor vajon kit fognak kirugni eloszor, azt aki szart mindenre es lenyomta a minimumot, vagy azt aki odatette magat. (nem ingyen hozzateszem). 

A tuntetes ennek az egisze alatt megy, de nyilvan a tuntetok reszerol sokkal tobb van mogotte, mert valoban nem mukodik jol egy rakas dolog. Viszont abban erdemes Bunnyra hallgatnia mindenkinek, hogy gondolkodni kene kicsit, mert sajnos nincs olyan, hogy fuggetlen media ami majd minket szivjosagbol tenyszeruen tajekoztat, csak azert, hogy mi kesz informaciokat kapva kenyelmesen elnavigaljunk az eletben. Nem mellesleg azt is meg kell nezni, hogy ki melle allunk oda, mert az, hogy az ellensegem ellensege a baratom az nagyon nagy kamu. Fergek melle nem allunk oda es kesz!

Udv: Bence

BenceZ - 2018-12-17 20:18


Idézek valakit a fórumunkból, nem én írtam, de így egyszerűbb:

" 109. § (1) Teljes napi munkaidő esetén naptári évenként kétszázötven óra rendkívüli munkaidő rendelhető el. (Rendkívüli munkaidő, vagyis túlóra)

Az elfogadott módosítás szövege: „kétszázötven óra” szövegrész helyébe a „négyszáz óra” szöveg lép"

94. § (3) A munkaidőkeret tartama kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb tizenkét hónap vagy ötvenkét hét, ha ezt technikai vagy munkaszervezési okok indokolják.

Az elfogadott módosítás szövege: "A munkaidőkeret tartama, ha ezt objektív vagy műszaki vagy munkaszervezéssel kapcsolatos okok indokolják, kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb harminchat hónap.”

Két különböző törvényről van szó.
A rendkívüli munkaidő (túlóra)és a munkaidőkeret nem ugyanaz. Ezért is dokumentálják külön. A túlóra papíron mindig el van rendelve (még akkor is, ha a melós akar bejönni dolgozni), külön van dokumentálva. Éppen ezért, amikor túlórázol, akkor nem a munkaidőkeretedet fogyasztod, és amikor a munkaidőkereted pozitívba csap át, akkor nem túlórázol. Ez ilyen egyszerű. Éppen ezért nem igaz az ellenzék és a tünti-müntizők azon állítása, hogy a túlóra kifizetését "három évig visszatarthatja a munkáltató". Ez baromság, hazugság, aljas ostobaság."

Nem kicsit gáz, amikor ennyire durván hazudoznak az ember pofájába olyan fogyatékosok, akik focisérülés szinten színészkednek és nem tudnak bemenni egy ajtón. Olyan politikusok vannak Magyarországon, akik nemhogy férgek, hanem egyenesen retardált, életképtelen fogyatékosok - és ezek kormányozni akarnak egy országot.

Kérdezek valamit: ha a kormány olcsó rabszolgamunkaerőt akar a multiknak szervezni, akkor miért túlóráztat, amikor a túlóra hétköznap 50, hétvégén és ünnepnapokon 100% bérpótlék köteles?

A tüntetés mögött sokkal több van, például az, hogy Magyarország Európa iszlamizálásának a gátlója. 

De ezt a témát átvinném inkább másba, elképesztő ugyanis az egyre terjedő tróger, "szarokbele" hozzállás, amit mindenhol tapasztalok - és már nem kell építőipari "mestereket" emlegetni ehhez.

Most téged idézlek:

"Abba viszont erdemes belegondolni, hogy melyik az eloremutatobb magatartas, az, hogy a minimumot teszem meg, vagy pedig keresem annak a lehetoseget, hogy a korulmenyeimbol minel tobbet ki tudjak hozni"

Lehet nyivákolni mindenkinek, hogy szar az élete, szar a munkája, kevés a pénze - persze a kurva telefonja mindenkinek megvan, meg a nike cipője.

Csakhogy ha az ember nem szarna bele a munkájába meg a saját életébe, lehet, hogy jutna is valamire. Illetve az tény, hogy rohadt nehéz előre jutni, mert pontosan a mindenbe beleszaró emberek hátráltatnak abban, hogy haladj.

El kell dönteni, ki mit akar.

20 évesen és is hülye voltam, meg balfasz mindenhez. De ahogy lett rendes melóm  - kiváló teherautó rakodás meg ilyesmi - hajtotta,m mint az őrült, leszartam, hogy aludni sincs szinte időm, de cserébe gyűjtögettem a kis pénzemet (az első motoromra, amiből nem lett semmi.) És ami a legviccesebb: élveztem ezt, hogy nem henyélek (mai verzió: telefonbaszás), hanem csinálok valamit.

Az élet nem tökéletesen igazságos, de kiindulni bizony abból kell, hogy az jut előre, aki dolgozik. Én rohadtul nem hiszek a 8 órás munkaidőben, én embert még nem láttam, aki vitte valamire ennyi munkával. 

A motivációs szart kajálják az emberek, de valójában szarnak mindenbe. Nem tudom, a telefonsimogató idióták milyen alapon vágynak luxus életre. Már eleve nem értem ezt az igényszintet.

Tudod hány hülye ad nekem okos tanácsot, hogy vloggerkedjek én is, mint a sok jutub-tróger, mert marha sok pénzt kereshetnék?

Ez a másik véglet, de leszarom a pénzt. Inkább csinálok a magam lehetőségeihez képest minőséget, szivatom magam egy éven át forgatott BBTv-kel, de nem fogok szart csinálni azért, mert azt könnyű eladni a parasztoknak.

Boldogság és a sikerélmény pedig nem abból jön, hogy mennyi felesleges szarra van pénzünk, hanem hogy mire vagyunk képesek és mit tudunk teljesíteni. Akár apróságokban is.

Talán említettem már itt is, hogy a ha paraszt eladó nem flegmázna, hanem megoldaná az ügyfél problémáját, akkor nem kellene sírnia, hogy szar a melója, mert meglenne a sikerélménye. Én például rohadtul elégedett vagyok, amikor megoldok valamit, akár segítségből valakinek. Mert tudom, hogy ettől vagyok valaki, hogy el tudom intézni. 

Mondhatnék ezer gyakorlati példát a tipikus szar hozzáállásra. Olyanokat, amikor rábízol valakire valamit, nem lesz kész, rákérdezel és közli, hogy ja, ő nem tudja megoldani. Így szarik abba, hogy a probléma meg legyen oldva. Ha észreveszed,  nincs megcsinálva, vonogatja a vállát.

Saját tapasztalat, hogy mondjuk odaállítod a hosztesszeket valahova és egy idő után szépen lelépnek: leszarják, hogy mi a dolguk, elmennek cseverészni meg cigizni.

Mindent neked kell megcsinálni. Ez a tipikus megoldás. 

Ami rohadt szomorú: olyan emberek képzelik marha okosnak magukat, akik soha nem csináltak semmit és mindenhez hülyék. Instaszelfimajmok sírnak, hogy milyen szar ebben az országban, miközben párizsban meg san franciscoban pózőrködnek.

Ezt hozta a fogyasztói társadalom. Neked jár, a te véleményed számít, te vagy a kiválasztott, akkor is, ha egy szalmaszálaz nem tettl kerersztba az életben és semmi más nem érdekel, csak saját magad. (Azaz vedd meg a szart, ami el akarunk adni neked.) 

 

 

 

Bunny - 2018-12-17 21:50

Szia Bunny!

A túlóratörvény kapcsán szeretnék a véleményedre reagálni, felnőtt emberként nyilván el tudod dönteni, hogy méltatod-e válaszra (köszi, ha igen).

Azt gondolom, egy dolgot nem vettél figyelembe, ami számomra meglepő, hiszen magad is dolgoztál már korábban orrvérzésig, éhbérért. Az egyszerű melós, aki nem váltogathatja kedvére a munkahelyét különösen vidéken, szerinted mennyire teheti meg azt, hogy nekiáll alkudozni a munkaadójával? Így megy ez a gyakorlatban: nem jössz be szombaton? Akkor nem kell jönni jövő héten. Azokról a tömegekről beszélek, akik mögött nincsen anyagi háttér továbbranulásra, redes szakmát szerezni, és nincs minta sem előttük, mert anyját apját szar helyeken látta csak melózni, ahol akkor  is a főnöknek van igaza, hogyha nincs. Orbán pedig elmondta, hogy hosszú távon az olcsó és nagy számú munkaerő kitermelése a cél. Ha igazad lenne abban, amit leírtál, mire szolgál mégis az, hogy 3 éven belül kell csak kifizetni a túlórát? Nyilván a szakszervezetek is teljesen hülyék.

Én voltam tegnap tüntetni - undorral töltött el, hogy DK-s meg MSZP-s zászlók mellett kellett vonulnom, de önmagában az egyetlen helyes magatartásnak tartom az utcára menést egy ilyen mocsok törvénnyel szemben.

odani - 2018-12-17 10:30


Egy dologra reagálok: hazugság, hogy "3 éven belül" kell kifizeti a túlórát. Már ezzel is átbasztak. Szerinted hogy számol el egy cég munkabért 3 év múlva? Szerinted leadózza addig a kiadásait, lesz olyan hülye, hogy nem csökkenti az adóalapját a munkabérekkel? Minden munkabért legkésőbb a következő hónapban ki kell fizetni. Neked eddig egy év múlva fizették ki?

A munkaadó és munkáltató viszony nem ezen fog múlni, bármikor kitalálhatja a munkáltató, hogy nem kell jönni, mert nincs rajtad sapka. Mondjuk megnézném, melyik szórakozik ezzel most, hogy munkaerőhiány van. Mellesleg a túlóra - ha vállalod - több pénz. Elég sokan vannak úgy, hogy a túlórákkal van egész jó fizetésük.  Év 400 túlóra az nagyon minimum félmillió forint. (Én a magam részéről nem nagyon hiszek a 8 órás munkaidőben, ezért szoktam az autópályán éjszakázni.)

Kurva nagy hülye voltál, hogy elmentél tüntetni és hagytad magad átverni ezektől a rohadékoktól.

(Olcsó munkaerőt nem orbán akar, hanem az európát migránsokkal elárasztani kívánó feljett nyugat, de ezek az apró tények ne zavarjanak.)

Elmentél tüntetni a fogyatékos kunhalmival, aki lepattant az ajtóról. Miközben a törvény arról szól, hogy ne kelljen szabadságra menned a tejesített munkaóráid miatt, ha nem akarsz, mert az se neked, se a gazdaságnak nem jó. Ezen gondolkozz el.

Meg azon, hogy miért pont most van ez. Lásd. Párizs.

Használjátok a józan eszeteket! Mellesleg aki szerint a genderelmélet rendben van, az SEMMIBEN nem normális, az a te jövőd ellensége. 

 

 

Bunny - 2018-12-17 16:01

Szia Bunny! Anabolic WHEIT szedek lefekvés előtt. Lehet egyidőben szedni vele T/GH-t? 

Szegedi Zoli - 2018-12-12 19:47


Szia!

Lehet, csak nem ajánlom.

A T/GH-ban levő aminosavak akkor működnek, ha nem fogyasztasz egy időben fehérjét.

Anabolic Whey után egy órával vedd be a TG/H-t, közvetlenül elalvás előtt.

 

Bunny - 2018-12-16 20:53

Szia!

A túlóratörvénnyel kapcsolatos perspektívádra lennék kíváncsi. Érdeklődve olvaslak és hallgatlak immáron 7 éve. Köszönöm!

onlyfzr - 2018-12-15 16:58


Szia!

Nincs kötelező túlóra és nem is lesz, ellenben aki jó pénzt akart keresni, az korlátozottan tehette meg eddig, csúsztatni kellett a szabadságot  (a túlóraszám betöltésével szabadnapért dolgozhattál) és egyéb agyrém dolgok. Pl. kötelező volt kivenni a szabadságot akkor is, ha dolgozni akartál.

De nem szeretnék politizálni. A tüntető idiótákat átbaszták, illetve rohadt gusztustalanul hazudnak.

Azt ugye nem kell magyaráznom, hogy nemhogy nem bízunk meg azokban, hanem le se köpünk olyan embereket, akik szerint nem férfi és női nem van, hanem 72-féle másik, és akik szerint hormonkezelni kell azokat a gyerekeket, akik más neműnek érzik magukat, valamint akik eldöntötték, hogy Európa kevert fajú lesz?

Bunny - 2018-12-16 20:51

Kedves Bunny.

A BBtv valamelyik részében egy Francia étteremben forgatatok,ahol egy finom marha steaket ettetek.Esetleg meg tudnád adni az étterem nevét vagy tudnál ajánlani egy jó steak éttermet?Válaszod előre is köszönöm.

Üdvözlettel:Péter

Petya8 - 2018-12-15 17:55


Szia!

A Branco Steakhouse Érden. A Prime is nagyon jó, de azt nem biztos, hogy meg akarod fizetni. 

Bunny - 2018-12-16 20:47

Szia!

Tegnap este eszembe jutott egy jó kérdés, de mára elfelejtettem. Tudnál ajánlani olyan kiegészítőt vagy edzéstervet, amitől eszembe jut? Egész nap ezen kattog az agyam.

Köszi,

Sanyi

laox - 2018-12-07 15:40


Ez nagyon viccces volt, úgyhogy ki is baszlak a picsába. 

Milyen szánalmas, hogy amikor jön egy köcsög, rögtön utána jön a többi is!

Bunny - 2018-12-07 22:54

Szia Bunny!

Nem kérdezni szeretnék,csak a szemmutétes sràcnak tanàcsolnàm,hogy keressen meg specialistàt is a kèrdèsèvel,mivel nekunk èppen az ellenkezojét javasoltàk itteni orvosok femto làtàsjavito mutét utàn.Boksz ès kickbokszedzokènt dolgozom kulfoldon ès elèg sok szemmutèthez volt màr szerencsèm a munkàm kapcsàn.Sajnos a francia orvosok kozt is divik az "intenetrol vett porokba szteroidot kevernek a dilerek" sztereotipia.Mi tàplàlkozàsi specialistàval dolgozunk,akinek a rengeteg cime mellé sok ész nem adatott meg,de azèrt elmondta,hogy minden fehèrje,amit megràgsz rendesen az elèg gyorsan folyèkonnyà vàlik a gyomrodban,ezèrt egèsz egyszeruen a protein kiegèszitoket ètelkènt kell kezelni,amiknek valamivel rovidebb a felszivodàsi idejuk(az ètel kàros?).A szemmutètek utàn vitaminbol A,B-komplex,C ès D vitaminok,omega3,bioflavonoidok ès lutein is ajànlott,èpp a retina regeneràcioja szempontjàbol.Nem tudom mi lehet a "porckèpzokben",amik kàrosithatjàk a retinàt ès mi a baj a fehèrjèvel,tovàbbà az orvosokkal sem kivànok vitatkozni,mindossze leirtam a sajàt orvosunk vèlemènyèt.FEMTO szemmutèt utàn a sràcok nàlunk màr hàrom hèttel edzèsbe àllnak,kèt honap utàn kesztyuznek.

Bronson - 2018-12-06 17:08


Szia!

Nagyjából felsoroltad az aggályaimat.   Köszi!

Bunny - 2018-12-07 09:04

Kedves Bunny!

Nagyon tetszett a megszólításod. A köcsög.. Gyenge elméjűek kedvéért lefordítanám, hogy a Bunny nyuszikát jelent. Ezt tudva egyből megvilágosodik számomra, hogy ki is a köcsög. Te primitív faszimádó búza.

Ui: Balfasz.. Te mondtad, hogy nem leszek 80 kg. De mégis összejött. Akkor kettőnk közül ki is a balfasz?

Bazsi989 - 2018-12-06 14:24


Tévedhetek én is.

Te ettől még ugyanúgy kis szar maradtál, te szerencsétlen. Ezért képes voltál beregisztrálni, érzed milyen szintű nyomorultság ez? NEKEM akarsz bizonyítani, te kis balfasz. 

80 kilóra egyébként nem kéne vergődni. Kinyomni kibírod? Küldj már egy képet a kurva jó formádról!

Tudom mit jelent a Bunny, te szerencsétlen. Megvan a története, mit gondolsz, anyám nevezett el így, idióta?

Az a vicces, hogy ti férgek mindig megmutatjátok, hogy a féregség alapja a szánalmas, mély butaság.

"faszimádó", ez szép volt, van egy gondolatvilágod, kisköcsög.

Kár, hogy nem tudom mit írtál két éve, bemásolnám, hadd röhögjünk. Az a félelmetes, hogy ezen rágod magad két éve, te lelki sérült rakás szar. 

Most is csak azért válaszolok, hogy röhögjenek rajtad.

 

 

 

 

 

 

Bunny - 2018-12-07 09:01

Szia Bunny!

Az izzados sracnak, probaljon ki egy ozon generatort a ruhain. Egyszer Egesterben hallottam a Winklertol, hogy a bukosisak belso es motoros kesztyu szagtalanitasra hasznalja. Elvileg teljesen kemia mentes, tehat a ruha anyagat nem roncsolja. 

En meg nem probaltam soha, igy csak hallott informaciokbol epitkezek.

Udv:Lupus

 

Lupus - 2018-12-05 20:56


Köszi. AMi még ötlet: olcsó trikó aláöltözőnek, mert mindig az alsó réteg szívja fel az izzdatságot.

Érdekes, hogy én pl. a motoros aláöltöző alá veszek egy pólót, mert aláöltöző szettből kevesebb van, mint pólóból, így inkább a pólóba izzadok.

Mert ugye motorozok most is, rákendroll!

Bunny - 2018-12-06 07:49