Üdv Bunny !

Gondoltam rákérdezek nálad erre a Twitter témára hogy mit szólsz hozzá, de megelőztél, tudtam hogy megléped !

Maximálisan igazad van!

solomaster - 2021-01-12 12:24


Szia!

Mindenkinek el kéne felejteni örökre az összes közösségi oldalt, e legfőképpen a mocskos okostelefont. 

Az okostelefon és a faszbúk tönkreteszi a világot. És ez nem túlzás.

Persze ezt senki sem akarja felfogni.

Valaha általam valamire tartott ismerőseim mentek le kutyába, csináltak magukból hülyét vagy aljasodtak le döbbenetes módon.

Még az én életemre is kihat az a szar,  nemrégiben komoly lépéseket kellett tennem emiatt.

Bunny - 2021-02-01 17:46

Szia Bunny!

Érdeklődni szeretnék, nem tervezitek e a Scitec megatesztet megcsinálni nálunk a Felvidéken is. A Scitecshop jelen va nálunk is mint online üzlet, gondolom jó kis reklámot lehetne csinélni a megateszttel és, mondjuk ebben a cirkuszban ami most van a határzárasdikkal, lehet lenne jelentkező a Felvidékről is így.

Üdv, Ede

Ede - 2020-12-22 23:07


Szia!

Nem áll módunkban lokális Megatesztet csinálni, de felvidékiek is jelentkezhetnek. Kicsit egyszerűbb a versenyzőknek utazni Budapestre, mint nekünk utazni felvidékre.

Bunny - 2021-02-01 17:42

Szia!

Huzodzkodás után  egyszer csak elkezdett bizseregni a vállam és a nyakam. Ez ment pár napig, utána hirtelen teljesen belobbant a jobb vállam, mozdulni aludni nem tudtam, átment a felkaromra, alkaromra is. Mire egy területen megszűnt, addigra átment egy másikra. Fél(!) évig ilyen volt, nagyon lassan gyógyult. Az első 1-2 hónapban az izmaim egyszerűen nem működtek, értsd ~5kgt nem tudtam előre emelni, de eszembe sem jutott nagyon mert minden mozdulat fájt. Utána inkább egy ilyen állandó tompa sajgás volt a vállamban és a felkaromban, és továbbra is megmaradt az érzés hogy az izmaim nem működnek. Ez tavaly tavaszra rendbejött, azóta minden ok volt, egészen most decemberig, amikor ugyanott, ugyanugy elkezdtek bizseregni az izmaim. Azonnal leálltam minden váll, hát és bicepsz gyakorlattal, katasztrófa nincs, viszont egy enyhe szúrás most is jelentkezik a felkaromban és az alkaromban huzodzkodás után (heti 1X tesztelem magam gyakorlatokkal, hogy rendben van-e, de nincs rendben). Kb. 10%al kevesebbet tudok csinálni mint amikor full egészséges vagyok. Eddig a sztori.

Bunny miután elkuldessz a fenébe hogy hogy lehetek ilyen hülye, tudnál erre mondani valamit, hogy mi a fene történik itt, és hogy lehetne megelőzni, kezelni? 110kg vagyok asszem nem ideális a huzodzkodáshoz, mi sérülhetett itt, ín, izom? Begyulladt, elszakadt?  Van-e valami táplálékkiegészítő vagy vitamin amit megelőzésként lehet szedni? Az ezt a részt terhelő gyakorlatokkal teljesen hagyjak fel?

hoicsi - 2021-01-16 09:00


Szia!

Ez lehetet akár részleges szakadás is. A húzódzkodás bizony nem könnyű, de legalább sérülésveszélyes gyakorlat.

Jól tetted, hogy "leálltál".  Minden terhelést meg kell szüntetni ilyenkor, de a mozgatást nem. Extra tápkieg nem kell a szokásoson felül.

Találtam egy profi terapeutát, szerintem keresd fel, ez megér egy utat: zsuzskagyogytorna@gmail.com  

Bunny - 2021-02-01 17:41

Szia Bunny!

Mikor lesz legközelebb BB.TV?

Roland0618 - 2021-01-20 13:03


Szia!

Rengeteg dolgom van, ezért pihen most a BBTv. de van egy majdnem kész adás, Igyekszem befejezni minél előbb. De most a Megateszt filmek jönnek.

Bunny - 2021-02-01 17:37

Tisztelt Bunny!
25 éves vagyok, az edzés 4-5 éve része az életemnek, 3 éve életformává vált. Viszont hiba hiba után, és itt nem a táplálkozással és fejlődéssel van gond, hanem magával az edzéssel. Teljesen egyedül edzek, mindig is egyedül edzette, sajnos nincs partnerem, az egész teremben totál egyedül vagyok, de ez hosszú sztori, nem ez a lényeges. Rengeteg gyakorlatot nem tudtam a szükséges súlyokkal elvégezni, pl.: fekvenyomás, guggolás, stb.., baj lett volna belőle, a közelemben ember nem volt. Sajnos tanulni sem volt kitől, hogy mi és hogyan helyes. Az eredmény jött, persze hétköznapi halandó szinten, de az arányok rendben voltak, nem volt elhanyagolva egy izomcsoport sem, szóval tök jó volt az egész, viszont ami hiba létezik, azt sajnos valószínű mind elkövettem, utólag okos az ember, nem kellett volna kapkodni, hülye voltam, magam kárán rendesen megtanultam. Egy kellemes porckorongsérv lett a vége, ami nehezíti a mindennapokat. Viszonylag helyre lett rakva a dolog, vannak jobb napok, vannak rossz napok. Kérdésem a következő volna, felejtsem el az egészet, vagy van remény? Nyáron történt a teljes lerobbanás, azóta visszajárok edzegetni, az életmódot követem, de nehéz. Nem tudok guggolni, talán saját súllyal. Lábtolóm nincs. Kezd elfogyni a lábam, és ez nevetséges. Hát edzés is nagyon szűkös lett, de egy két gyakorlatot tudok csinálni, has nulla. Te sokmmindent láttál az életben, tapasztalt ember vagy, és én egy tapasztalt ember tanácsát keresem. Nem tudom mitévő legyek. 
Hatalmas tisztelettel fordulok feléd, megtiszteltetés a válaszod is.
Minden jót, és sok szerencsét kívánok Neked!
Üdv.: Bence

BencePiros - 2020-11-17 14:04


Szia!

A legfontosabb a gyógytorna most. Kell egy jó gyógytornászt és/vagy manuálterapeutát keresned és gyógytornát kell végezned.

Az edzést abbahagyni kifejezetten tilos, ha már rendben vagy valamennyire és én úgy veszem ki, hogy ez a stádium.

A paradigmát ott kell váltani, hogy nincs "szökséges súly", szükséges munka van. Az pedig az ismétlésből és a sebességből jön. Olyan nincs, hogy nem tudod megedzeni a lábadat, mert nem tudsz nagy súllyal guggolni.

Csinálj meg 3x50 lépés sétálós kitörést súly nélkül, és máris megérted ezt.

Nem kell parázni, nincs veszve semmi, rendbe fogsz jönni és fejlődni is fogsz - nem sietünk sehova!

 

 

 

Bunny - 2020-11-23 21:23

Szia Bunny!

Tudom, hogy nem vagy lelkisegély szolgálat, illetve online pszichológus sem, de érdekelne hogy szerinted hol lehetne értelmes nőket megismerni? Értem ez alatt, olyat aki nem minden másodpercben magát fotózza, vagy nem azt nézi hogy neked milyen autód van, mennyi pénzed van. Valahogy azt érzem, hogy a többségnek csak az anyagias dolgok számítanak...legalábbis az én környezetemben.

 

U.i: Nagyon jó hogy újra lett BB.Rádió!

Roland0618 - 2020-11-16 21:27


Szia!

Sajnos nincs úgy, hogy vannak helyek, ahol normális nőket lehet találni.

Hadd ne részletezzem mi a helyzet a nőkkel alapból: csodát ne várj és erre rájött az utóbbi évtized csodálatos kulturális hatása a nyomoréktelefonnal meg a közösségi pöcegödörrel.

Inkább fordított módszertannal érdemes megközelíteni a témát: a minden másodpercben magát fotózó és csak az autódat (pontosabban a vélelmezett árát) néző hülyepicsákkal nem szabad szóbaállni sem.

De ne aggódj, az élet megoldja ezeket a kérdéseket. Magány esetén egyébként mopszot javasolnék.

 

Bunny - 2020-11-23 07:06

Tisztelt Bunny!

 

Több BBTV-ben is hallani versenyzőktől, hogy versenyszezonban gyakran kevesebbet alszanak az ajánlottnál, nem jut elég idejük mindenre és sajnos ez a pihenés/regeneráció rovására megy. Valamint Te is gyakran említed, hogy amikor sok a meló nem igen jön ám össze a napi 8 óra alvás de a heti minimum edzéspenzumot így is törekszel tartani. Kérdésem: Milyen tippek, általános irányelvek, trükkök vannak arra, hogy un bloc kevesebb alvással is elfunkcionáljon az ember vagy ez mennyire járható út?

Ami nekem bevált eddig: Monster Pak mindig, nem a vitaminon spórolni, Triptofán lefekvés előtt,  kisebb étkezések, bezabálást kerülni mert az inzulinszint fellökése után bekómázok teljesen, hidratációra különösen figyelni és persze koffein igyekezve nem átlépni a napi 500-600mg-ot. Ami feltűnt, hogyha nagyon intenzíven edzek ilyenkor akkor azért az idegrendszerem kimerül amit még órákkal később is érezni. Így ilyen esetekben igyekszem nem agyonhajtani magam csak megadni a megfelelő stimulust. Remélem ezekkel a tippekkel másoknak is segíthetek, Neked van még ötleted erre a problémára?

 

Üdvözlettel,

Balázs

Stuff539 - 2020-05-07 02:17


Szia!

Az "alvásmegvonás" egy kapitális hiba.  Nem lehet kompenzálni. A triptofán hellyel-közzel segít, de hatalmas adag kell és undorító az íze, így nehéz lefekvés előtt letolni - vagy megeszed a kapszulásból a 20 db-ot, ami nem gazdaságos.

Az intenzív edzéstől az idegrendszer kimerül, ez a normális.

 

 

Bunny - 2020-11-22 20:05

Hello Bunny!

Nem lehet elmenni a téma mellett, főleg hogy te is említettél dolgokat Lewis Hamiltonnal kapcsolatban.

A sztori baromi érdekes, nálam onnan indul, hogy amióta a srác versenyez, mindig neki szurkoltam, leszartam hogy fekete nyilván (na mondjuk pár libsit lehetne ezzel szopatni, hogy én a bőrszíne miatt szurkolok Hamiltonnak, na erre vajon mit lépnének :) ), sokan csak emiatt utálták, én meg a tehetséges autóversenyzőt láttam benne, és a vezetési stílusa is bejött. Sejtésem szerint valahogy te is így lehettél ezzel, noha nemtudom mennyire követted a forma1et. Aztán jött még pár éve egy twitter posztja ahol azt hiszem az unokaöccsének szól be egy posztolt képe alá, hogy " ne öltözz úgy mint egy kislány, mert ez nevetséges". Erre nekiment az SJW agyú nyomorékhalmaz, hogy oké, akkor vegyék vissza Hamiltontól ezeket és ezeket a kitüntetéseket stb stb stb. Erre Hamilton törölt mindent a twitteréről, abszolút midnent. Úgy gondoltuk, hogy így tiltakozik passzívan a zsarolás ellen, mert ki tudja mi ment a háttérben. Aztán telt az idő, Hamilton pedig kezdett érdekessé válni. Folyt köv.

(3000 karakter/2000 nemtudom, de lehet rosszul számolja, jön a köv rész)

Keto - 2020-10-25 01:03


Szia!

Nem nagyon akarok itt politizálni, mert elrontja a hangulatot.

Véleményen szerint Hamilton egy gyökér és ezt igyekszik gyakran bizonygatni. Lehet, hogy megűrült mint a többi, lehet hogy zsarolják, de a lényegen ez nem változtat.

Nem követem a Forma-1 et egyébként, de semmilyen sportolóra nem tudok felnézni, aki szar jellem.

A kérdésed másik felére: Trump nyert, de a választást elcsalták durván. Ebből pedig nagy baj lesz.

Bunny - 2020-11-16 20:31

Szia!

24éves srác vagyok, 10éves koromtól 17éves koromig labdarugó voltam, majd itt jött egy év szünet és nagyjából 18-21éves koromig belekóstoltam az ökölvívásba azaz az életem nagyrészében sportoltam. Miután ezt is abbahagytam rendszertelenül edzegettem, nagyjából 80kg körül voltam 180cmhez, majd durván másfél éve szinte semmit nem sportoltam egészen a múlt hétig amikor is újra kezdtem az edzést 13kg plusz súllyal , most 93kg vagyok. A problémám az lenne,hogy edzés közben (ez az egy hét alatt azért javult) kis idő után szédülést és kis zavartságot érzek a fejemben ami kb 10perc pihenő után elmúlik, valamint reggel edzek és utána egész nap szörnyű fáradtság van rajtam és szomjúság pedig eleget iszom, igaz másfél órát vagyok a teremben és próbálom onnan folytatni ahol anno abbahagytam azaz nem igen van fokozatosság okozhatja ez a problémáimat és fel kéne fognom, hogy jó darabig nem fog úgy menni mint régen és egyszerűen csak túlerőltetem magam? Borzasztó izomlázam is van minden edzés utáni napon. Válaszodat előre is köszönöm!

 

Adam995 - 2020-05-29 20:06


Szia!

Ne ijedj meg, de én egy orvosi kivizsgálással kezdeném a témát!

Bunny - 2020-11-16 20:27

Szia Bunny

B. Ross-nak üzenem, hogy a film amit keres az a God bless America, poén film, de egszer nézős.

A BB rádiónak örülünk, melóban lehet valami jót is hallgatni, köszi.

Üdv, 

Lagolit - 2020-06-27 19:14


Szia!

Meg kardióban! Igyekszünk, de mint elmondtam, nem egyszerű.

Bunny - 2020-11-16 20:25