Szia Bunny!

 

Most láttam mi történt. Rég voltt BB Rádió, ezért gondoltam hogy valami komolyabb magánéleti nehézség lehet, amit természetesen privát ügy.

Szeretném megköszönni neked az elmúlt 10-15 év munkáját.

 

Karantén alatt is edzettem itthon. Tavaly decemberben elvesztettem Édesanyám részben Covid miatt, úgy, hogy rendesen be se lehetetett menni a kórházba látogatni, csak egyszer, illetve amikor már gépen volt és altatásban. Időnként brutális fizikai fájdalmaim voltak idén (mellkas fájdalom illetve végigfutó szúró fájdalom összevissza random helyeken). Szinte állandó fáradtság, fásultság, ami az edzéstől sem javult. Ennek ellenére ha kis súllyal, itthon edzettem is, egész járvány alatt.

 

Most már egy hónapja újra heti 3x vagyok teremben normális súlyokkal edzeni. Az, hogy ez ennyire az életmódom részévé vált, és ugyanannyira tekintem opcionálisnak az edzést mint mondjuk a fogmosást reggel és este, azt részben neked is köszönhetem, illetve az egész BB rádió szellemiségnek.

 

Szóval köszönök mindent, és sok erőt kívánok neked ehhez az időszakhoz!

 

Üdv

J.

joeeey007 - 2021-08-23 18:15


Sziasztok!

Sokan írnak, köszönn mindekinek, elnézést, hogy nem publikálom.

Ezt esetleg ajánlom kardióhoz: https://www.youtube.com/watch?v=MauFSm3pzAg

Bunny - 2021-10-07 21:01

Szia Bunny!

Lesz majd még BB.Rádió? Jó volt titeket hallgatni ebben a megbolondult világban. 

Roland0618 - 2021-09-12 19:44


Szia! 

Lesz. De előtte lesz velem egy intejú egy podcasten és lesz egy másik projekt is, ami új. A Megateszt filmek pedig nemsokára jönnek!

Bunny - 2021-09-12 20:08

Szia! Basszus, elolvastam ezt a cikket amit megosztottal errol a narcisztikus szemelyisegzavarrol. Nagyon kemeny. En teljes mertekben a sajat anyamat velem benne felfedezni, aki sajat bevallasa szerint is nagyon rossz dolgokon ment keresztul gyerekkoraban. A lenyeg, hogy most majdnem 30 evesen teszem tisztaba a dolgokat magamban, hogy mennyi bajom van miatta a mai napig es mennyi szart okozott o nekem, ha nem is akarattal (mert feltetelezem a jo szandekot). A mai napig nem birom a tarsasagat elviselni, meg igazabol senki, nincs egy hosszutavu baratsaga sem, sem parkapcsolata. Csak azert irom ezeket, hogy figyelj arra hogy a gyerkoccel hogy viselkedik majd az exed, meg hogy kezeli, mennyire nyomja le az onbecsuleset (meg ha jo es szereto anya benyomasat kelti is elsore), mert maradando karokat tud okozni majd a kislanynak felnott korara.

Veled vagyunk es szeretunk!

tthkrstf - 2021-08-19 11:08


Szia!

Én is most nemrégiben fogtam fel ezt. Eddig is beszéltek nekem erről, de én azt hittem a nárcisztikus az sima önimádó. Hát nem. Épp elenkezőleg szinte.

Azért is ragaszkodom a gyerekemhez annyira, mert én vagyok az egyetlen esélye. 

Alig várom a tárgyalást, de csak jövőre lesz!

Köszönöm mindenkinek, remélem megértitek, hogy nem tudok válaszolni sem itt, sem e-mailben.

A lényeg, hogy ez egy olyan sztori lesz, amiből sokan okulnak és sokaknak fog segíteni. Ismét egy téma, amiben kiképeztem magam - bár erre pont nem voltam kíváncsi - de maradjunk ebben a mederben, az én konkrét ügyembe nem akarok belemenni.

 

Bunny - 2021-08-19 12:14

Szia Bunny!

Kívánom, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgaitok a lányoddal!

Sosem volt igazán példaképem, mindig úgy éreztem, hogy egy fiúnak az apja kell, hogy a példaképe legyen, de mivel apám netto alkoholista, így ez nálam sosem működött. Ellenben sok olyan gondolatot átadtál az elmúlt 15 évben, ami helyettesítette az atyai irányadást, amit ezúton szeretnék megköszönni neked!

A lányod szerencsés, hogy ilyen apja van mint te! Olyan, amilyen neked vagy nekem sosem volt. De talán a negatív példa "egyszerűbbé" tette az utat, hogy nem kérdés milyen apa nem lehetsz, legalábbis nekem úgy hiszem jó alapot adott, hogy milyen apukát ne akarjak a kislányomnak.

Nem akarok szociopatának tűnni, hogy itt több szálon sorsközösséget hirdetek ki köztünk, nyilvánvalóan nem ismerjük egymást. 

Igazából a legfontosabbat az első mondatomban megírtam, ezt megerősítve, a legjobbakat kívánom Bunny!

Reeco - 2021-08-12 23:31


Szia!

Nekem se nagyon van valós pédaképem, ami elég nagy baj, és persze nincs senki, akihez fordulhatok. Jogi tanácsadóim vannak, pénzért, de erre  nem sajnálom. Apám se sokáig volt, bár ez még mindig jobb, mintha olyan apám  lett volna, aki miatt olyanná váltam volna, mint pár - elmebeteg - nő az életemből.

Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Fogalmam sincs, hogyan kell apának lenni. De egy biztos: aki nem szereti a gyerekét, sőt basztatja a saját gyerekét (rombolja az önbizalmát pl.) az nem apa és nem anya - hanem elmebeteg.

Az biztos, hogy nem leszek olyan, mint az apám volt - megjegyzem apám nem véletlenül lett alkoholista, meglehet a tied sem. Kapott "segítséget", hogy ne bírja máshogy elviselni az életét. Nem  haragszom egyébként rá, el kell ezt engedni, ráadásul jót tett vele, mert korán a saját kezembe adta az életemet..

Nagyon sokunknak alakul hasonlóan a sorsa, és sajnos nem mindenki kezeli jól. Én a lehető legjobban igyekszem kezelni. Nem baszhatom el, nem lehetek gyenge, mert kötelezettségeim vannak: példakép vagyok. És ezt nem lehet "letenni." 

Közben arra jöttem rá, hogy az általam eddig hallot "nárcisztikus" kifejezés korántsem az az ártalmatlan önimádat, amire gondoltam. A volt élettársam véleményem szerint nárcisztikus személyiségzavaros és bizony az emberek 1%-a ilyen. (A másik válaszban felsorolt személyiségjegyek tartoznak ide.)

Márpedig ez egy rohadt súlyos pszichológiai probléma, amivel pontosan azt lehet kezdeni, amit én is tettem: megszakítani minden kapcsolatot. Az ilyen ember egyetlen célja ösztönösen az, hogy mérgezze az életedet. Én kettő ilyennel is összejöttem az életem során, a másik 18 éve volt (jóval enyhébb formában), de úgy hallom, még mindig velem van elfoglalva. (Ha nem lett volna hisztériás féltékenykedő, még mindig vele lennék, a szex atom jó volt.)

A legrosszabb, hogy alattomosak: nagyon sokára jössz rá, mit művelnek. Márpedig a komplett kicsinálásod a cél, a legpatkányabb módszerekkel, árulással, hazugsággal. Én sosem tudnék ilyen szar ember lenni, ha akarnék se.

Továbbra is kapok leveleket ebben a témában, sajnos még  ismerőseim is jártak hasonlóan. Azért is jó erről beszélni, hogy ne ti érezzétek magatokat rosszul. De egyet biztosan állíthatok: egyikőtök sztorija sem annyira brutális, mint az enyém.

Egy dolgunk van: férfinak lenni, hallgatni a megérzéseinkre és követni az ösztöneinket. Szerintem ezt kell tenni a gyerekekkel kapcsolatban is. És soha nem feladni, soha nem hátrálni.

Egyébként döbbenetesen okos kislányom van, csodálatos személyiséggel és nagyon büszke vagyok rá.

 

 

 

 

 

 

 

Bunny - 2021-08-14 20:57

Tudom, hogy jelen helyzetben ez nem sok mindenre vigasz, de a szingli nők 99%-a a korosztályodból bármit megtenne hogy olyan csávója legyen mint te. És ezt mindenféle buzis felhang nélkül mondom

dmario9604 - 2021-07-25 15:59


Az elhiszem. 

Csakhogy a nőknek az én korosztályomból semmi esélye nálam. :DDDD

 

Bunny - 2021-07-25 18:40

Kicsit megmosolyogtam a hosszú leírásod a kapcsolatra alkalmatlan női személyiségről. Én még csak most leszek harminc, de kb. fél évet szántam erre a típusra (amit írtál) és ott le is zártam. Nem tudom, mennyire múltbéli örökség ez, de azt hittem, hogy ha te csak egyet meglátsz ezekből a pontokból, amit felsoroltál, akkor te annak az embernek a közelébe se mész. Nálad is megvan kicsit az az oly gyakori: kifele tolom az elveimet meg a kritikákat, de a valóságban meg mindenkiben csak a jót látom.

Ha azt érzed egy nő mellett, hogy hú, annyit kaptam, hogy bele kell húznom, hogy mindezt a szeretetet és pozitív dolgot vissza tudjam adni, akkor vagy jó helyen. És ez létezik, tapasztalat. Nyilván nem az A típusos, sminkeshez, kozmetikában meg szoliba járó. De nem akarok prekoncepciós lenni, biztos ezek között is vannak normálisak.

bl4ckf0xi - 2021-07-22 20:09


A pszichopata legfontosabb tulajdonsága, hogy megtéveszt.  Mire felfogtam, mekkora a baj, már gyerekem volt és húsz éves lakáshitelem. És mint mondtam, volt elég bajom ezen kívül is.

Az egy dolog, hogy jóhiszemű vagyok, de kurva sok esélyt adtam. Többet nem fogok. 

Legyél előítéletes nyugodtan, jobban jársz. Nagyon nagy a baj, az okostelefon szétbaszta a világot - ahogy megmondtam előre.

Nyilván a fentiek félreéthetők, ezért le kell szögeznem: elég jó dolgom van most. Sok év nyűglődés után végre van életem.

 

 

Bunny - 2021-07-22 21:17

Szia Bunny!

Most olvasom a történeted, és nagyon sajnálom. És őszintén szólva berezeltem egy kicsit: Ha veled megtörténhet 14 év után valami olyan dolog, ami ide vezetett, akkor én sem érzem magam biztonságban.
Mi 15 éve vagyunk együtt, most 2 és fél éves a kisfiúnk, de  a terhesség óta nálunk is vannak nehézségek. Eddig még megoldottuk a dolgokat, de most elbizonytalanodtam...

Visszagondolva, pár videódat nézve volt is egy érzésem, hogy nem stimmel valami nálad. Megviseltnek tűntèl. 
Viszont az utóbbi időben örömmel láttam, hogy jó formában vagy.

Kitartás!

tissouth - 2021-06-30 23:10


Szia!

Nem kell berezelni. Kicsi az esély, hogy úgy járj, mint én. Kellett hozzá az életmódom is.

Nem vezetett ide semmi, én egyszerűen hülye voltam.  Nem figyeltem a jelekre, baromállat módon összekötöttem az életemet egy hulladék nővel, pedig már a legelején tudtam, hogy gáz.

Nehézségek mindenkinél vannak, ezt el lehet fogadni. Senki sem tökéletes, te sem vagy az. El lehet fogadni valakit a hibáival együtt.

De egy toxikus személyiséget, pláne egy pszichopatát az első jelnél el kell zavarni, mert ezeknek ösztönösen az a célja, hogy tönkretegyenek.

Tényleg ezer jel van.

Kiemelnék párat, amelyek önmagukban is azt jelentik, hogy nagy ívben kerüld el az ilyen személyt. Képzelheted, mennyire durva, hogy nálam megvolt az összes.

- Tetoválás, sőt tetoválás mánia. Tudom, hogy ez most trendi és sokan megsértődnek, de nem érdekel. Mindenki gondolkozzon el, miért kell neki összefirkálni magát, miért van kényszer, hogy kifelé mutasson valamit. Piercing stb. ugyanaz, nem kell magyaráznom. Nem minden tetovált csaj degenerált, de nagyon nagy az esély. Azoknál meg 99%-os, akik nem bírják abbahagyni és folyton tetoválóhoz járnak.

- Rikító színű haj: kék, zöld, de a vörös is és állandóan váltogatott hajszín, ill azzal való baszakodás. Nem fog egy tutit találni, mindig variál, mégha nem is látványosan. Sőt, tőled kérdezgeti, milyen legyen. A körmével is képes órákat szarakodni.

- Állatmánia: minél többféle hobbiállatot próbál összegyűjteni, pontosan azért, mert nem tud senkit szeretni, semmiféle normális emberi érzései nincsenek. Nem tud egyvalakitől szeretetet kapni és annak adni, mindig új kell.

- Gyakran hangoztatott önbizalom probléma, amiért egy idő után téged okol. Az ilyen embert semmi nem érdekli, semmiért nem képes küzdeni. Mivel nem dolgozik meg semmiért, nincs sikerélménye, ezért nincs önbizalma sem. Az önbizalmat validációtól várja, azt hiszi, ha dicsérgetik, attól jobb lesz. Ezeknek a retardáltaknek tökéletes terep a közösségi pöcegödör, vagy egy olyan állás, ahol kikezdhetnek velük, pl. pultos. 

- Amit te mondasz, az sosem jó, mindig másokat kérdezget, leszarja, amit te mondtál neki, de azzal jön, hogy te nem foglalkozol vele.

- Normális írásra és kommunikációra való képtelenség, de állandó csetelgetés, telefonfüggőség.

- Úgy beszél veled, mintha  a seggéből rántott volna ki - ha hagyod. A főnökével szemben nyuszika, csak a háta mögött ugat, de közeli ismerőssel, családtaggal, gyerekével, a saját anyjával simán megcsinálja. Az apjától általában tart.

- Hazudozás. Először ártalmatlannak tűnő hazugságok, amik látszólag nem feléd irányulnak.

Kamuzik a szüleinek például. De szelektív hazugság nincs, egy hazug ember nem válogat, sőt, egyre többet hazudik, egyre mélyebbre kerül és egyre frusztráltabb lesz, mert tudja, hogy annyira gyenge, szar ember, hogy mindent csak hazugsággal tud elérni. Tehát: ha másnak hazudik, neked is hazudik. És egy idő után rájössz, hogy hazugság volt mindent.

- Áldozati szerep. Képes arra is, hogy a valóságot átformálja úgy,  hogy mindenből magára nézve negatívumot hozzon ki, és mindig te vagy a geci. Neki a pohár mindig félig üres. És ezt nem csak neked adja elő, hanem másnak is. Egy pszichopatának tehetsége van ahhoz, hogy eladja magát akkor, ha valami alantas célja van - semmi másban egyébként nem tudja, egy pizzát nem képes megrendelni telefonon. Akit tud, ellened fordít, a barátaidat is megpróbálja. A segge alá tett élet nem számít, ő áldozat, bárkinek előadja, hogy szar melletted az élete.

- Állandó szarkeverés. Nemhogy arra emlékszik, hogy tíz éve mit mondtál valami lényegtelen fiszfasz ügyben, de folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy ki mit mondott kinek. Társaságban, munkahelyén, mindenhol keveri a szart.

- Olvasgatja az e-mailjeidet, és ha valamit fel akar abból hozni, képes kitalált személyekre hivatkozni, hogy ne bukjon le. Sőt, a kis fantáziavilágában mindenhol vannak ismerősei, akik rólad jelentenek neki, hogy mikor kire hogyan néztél. 

- Fiú "haverok". Minden hülyével szóba kell állni, csetelgetni. Egy csomó haverja lesz, akivel közös akivitások lesznek, például közös edzés. (De veled nem tud edzeni, a felénél kiszáll.)  Önbecsülés semmi, minden balfasszal szóba áll, mert minél többen kell, hogy lihegjenek körülötte. Közel negyven évesen huszonévesekkel cseverészik egész nap.

Felvilágosításul: férfi és nő között nincs barátság. Valaki mindig többet akar. (Kivéve ha munkatársak és nem találkoznak munkahelyen kívül - de a céges bulikról lehetne mesélni - vagy "esztétikailag" nagyon nagy a "konkraszt".) Általában csak azért nem történik semmi, mert a nő rajongónak használja a férfit, élvezi a figyelmét és a vonzalmát. Azaz szűzkurváskodik vele, ami akár átmehet nemszűzbe is, ha úgy alakul. Lásd tartalék téma.

- Nem támogatja a dolgaidat. Jó eset, ha pusztán nem érdekli, de általában nem közömbös, hanem a hátad mögött egyenesen ellened dolgozik. Semennyire nem tiszteli az erőfeszítéseidet, leszarja a munkádat, a problémáidat, a hobbidat, az életedet, a barátaidat, a családodat, mindent. Ha benne van egy vállalkozásodban, tönkreteszi. Ha mesélsz bármiről, ami téged érdekel, látványosan nem érdekli, témát vált, vagy jó esetben a pofádba is mondja, hogy nem érdekli.

- Nyilvánosan beugat, próbál leégetni, beleszól a dolgaidba, meghazudtol mások előtt, hogy megalázó helyzetbe hozzon.

- Azt hiszi, te vagy az apukája, akinek a fő célja, hogy minden az ő élete körül forogjon. Elvárná, hogy programokat találj ki neki.

- Teljesen természetesnek vesz mindent, különösen az anyagi dolgokat, úgy gondolja, hogy ez neki jár, "ezt másról is megkapná." Konkrétan leszarja, hogy te a pénzért megdolgozol, sőt, meg van róla győződve, hogy a munkáddal töltött idő azt szemét módon tőle veszed el és a te munkád valójában szórakozás. Azt, hogy mit köszönhet neked, fel sem fogja.

- Simán átkúr pénzzel, miközben előadja a becsületest. Titokban a te pénzedből gyűjtöget.

- Nem érdekli semmi. Semmilyen célja, hobbija nincs, kizárólag a harácsolás érdekli, és természetesen a nyaralás.

- Nem tud viselkedni. Nem csak nettó paraszt és állandóan leéget mások előtt, de a kapanyél kilóg a szájából, káromkodik, ilyen kifejezéseket használ, hogy "pöcsöm" és jól érezni sem tudja magát sehol, minden nyaralás, utazás kínszenvedés.

- Semmiféle személyiségfejlődést nem tapasztalsz, semmilyen igénye nincs arra sem, hogy képezze magát. Mérget vehetsz rá, hogy előbb lesz új tetoválás, minthogy megtanuljon egy idegen nyelvet. De a prosztó haverjai baromságait simán benyalja.

- Már az elején igyekszik elmarni a barátaidat, különösen a nőket. A nőismerőseiddel kapcsolatos frusztrált gyűlölködés alapvető nála.

- Féltékenység. Mindenki magából indul ki, ne legyenek kétségeid. Nem csak az önbizalomhiány miatt féltékeny, hanem mert a saját gondolkodását vetíti ki rád. Azaz már ott van valaki neki a háttérben. lehet még nincs semmi, de ott van tartalékban valaki, aki miatt lelkifurdalása van, arra mérget vehetsz. A féltékenység nagyon gyakran kompenzáció.

Márpedig egy normális férfi nem kúr félre, meg is mondom miért.

Tény, hogy bennünk van a vadászösztön, de egy egészséges értékrendű ember egyrészt le tud mondani dolgokról másrészt úgy bánik másokkal, ahogy elvárja másoktól, hogy vele bánjanak. Nem baszunk félre, mert nem akarunk olyan fájdalmat okozni, amit mi is éreznénk, ha velünk csinálnák.

A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy egy normális férfinak van élete és nincs rászorulva, hogy picsákat kergessen. Nyilván ez akkor érvényes, ha otthon minden rendben van, mert szexuális életre szükség van, arról csak balfaszok mondanak le.

- Nem tisztel senkit és semmit, nulla alázat van benne. Nagy pofával előadja a véleményét olyan dolgokról is, amihez köze nincs. 

- Ha válás lesz, első dolga lesz, hogy kisemmiz. Készülj fel végtelen férgeskedésre és hogy a gyereket fel fogja használni ellened, amikor nincs más fogása rajtad. Megpróbál emberi roncsot csinálni belőled, akkor boldog, ha hajléktalan leszel. 

 

Konkrét, biztos jelek, hogy megcsal. Ezek egyike is elég:

 

- Nincs veled szex, vagy csak akkor, ha kell a pénzed, pl. fizetni kell a számlákat. Ürügyeket talál ki, mindig fáradt, órákig kell altatni a gyereket (valójában közben csetel),  stb. Képes a  legröhejesebb és egyben legundorítóbb alibi dolgokat kitalálni. 

- Mindig feltett hajjal mászkál, de újabban kiengedett hajjal jár dolgozni vagy akárhova.

- Illatfelhővel megy el otthonról. Borotválja magát, veled meg nincs szex.

- Nem veszi fel a telefont, miközben jól tudod, hogy állandóan írogat valakivel ha meg nem, akkor folyton foglalt. Elmész a közértbe, hívod hogy milyen öblítő kell, biztos, hogy foglalt. Vissza sem hív, azt állítja, nem látta, hogy hívtad.

- Állandóan írogat valakivel. Az ágyban, éjfélkor is. Felajánlja, hogy megmutatja a telefonját, mert tudja, hogy úgysem nézed meg.

- Telefonáláshoz félrevonul.

- Naponta tízszer hívja ugyanaz a faszkalap. Sosem tudja megmagyarázni, miről tudnak ennyit beszélni. Esetleg az arcképe is be van állítva.

- Előkerül a "volt palija", akivel hirtelen nagy barátok lesznek. Mondanom sem kell, hogy ez is kamu, ilyenkor a lelkiismeretét nyugtatgatja, nem is ismerték egymást előtte. 

- Minden héten találkozik azokkal a régi barátokkal, akikkel eddig évente szokott. Képes lesz téged is elhívni egyszer egy valódi találkozóra, mondjuk egy kajálásra a tényleges barátaival, hogy elaltassa a gyanúdat.

- Négy órát tart a bevásárlás a Tescóban. Akár felhív azzal, hogy mindjárt jön, és négy óra múlva jön.

- Látványosan össze-vissza hazudozik, amikor szóba kerül, hogy hol volt. Onnan jössz rá, hogy túlmagyaráza a dolgokat. Az autó elromlásától az anyjánál hagyta (az amúgy soha elő nem vett) személyijét meséig minden lehetséges.

- Egy idő után rendszeresen jelentősen később ér haza a munkahelyéről mint addig. Újabban sok a teendő.

- Azt hiszed, hogy nem megy el félrekúrni, amikor épp a gyerekkel vagy, de szó nélkül leszarja a gyerekét is. Nem csak veled szemben féreg, hanem a saját gyerekével szemben is.

- Féltékenykedik, mert magából indul ki.

- Kerüli a csókolózást.

- Akkor van szex, amikor pénz kell.

- Nem néz a szemedbe, kerüli a tekintetedet.

 

Nem féltékenykedtem soha és nem ellenőriztem. Azt mondtam, nem csinálok hülyét magamból, hogy nyomozgatok, ha bukta lesz, nem veszítek semmit. 

Vigyázni kell, mert a jelek így leírva ordítanak, de ha van életed, munkád, problémád ezen kívül, amik lekötnek, van gyereked, minden pénzed ebben a "kapcsolatban" áll, nem lesznek elég erősek, hogy lépj. Egyszerűen el leszel foglalva a dolgaiddal, nem lesz energiád erre.

Nem hülye vagyok, hogy nem léptem korábban, hanem nem volt bizonyítékom, nem voltam biztos és nem tudtam lépni - fél millió forint egy költözés és elég sok macera, marha könnyű lakást találni például. Ne felejtsük el: el kellett hagynom az otthonom és a gyerekemet, a mopszokat, a megtakarításomat, mindent, 14 évet ki kell törölnöm az életemből. Mindent elvesztettem. De ahogy biztos letten, léptem azonnal.

Épp ezért most már azt mondom, hogy inkább nézz utána, nézz bele a telefonjába (MINDIG ott zajlik minden, minden faszbúkon és/vagy messengeren megy!) mert nekem ez nagyon sokba került. 

A legfontosabb: mindig hallgass a megérzéseidre. Az ösztöneid nem tévednek. Nekem minden megérzésem bejött, még a legrosszabbak is. 

Azok is, amiket el sem tudtam képzelni sem aljasságban, sem azért, mert nem hittem, hogy ilyen mélyre tud süllyedni és ilyen igénytelen. 

(Tipikusan lemegy arra a szintre, akihez képest valakinek érzi magát, így olyan féreggel is képes megcsalni, hogy sokkot kapsz az undortól és megbánod, hogy valaha is hozzá értél.)

Azt sem tudod elképzelni, hogy mit képes, sőt mit meg mer tenni, pedig nyilvánvaló, hogy bukta lesz a vége. Csodálkozva kérdezed magadtól: vajon mi volt a terv?

Ja, és még valami. Ha kenyértörésre kerül a sor, tudnod kell, hogy MINDIG visszajönnek, mindig vissza akarják csinálni. De visszaút sosincs, nem lehetsz gyenge, nem lehetsz balfasz. Ha átlépte a határt, sem így, sem úgy nem engedhetsz: nincs kegyelem!

Az érzelmi részt könnyű lezárni: csak fel kell fogni, hogy az a személy nem az, akinek képzelted. Az a valaki sosem létezett. (Ne felejtsd el, a pszichopata fő ismérve, hogy megtéveszt!) Az iszonyat sok befektetett energia, idegeskedés és szenvedés, meg nem utolósorban az elbukott pénz miatt érzett dühöt már sokkal nehezebb elengedni.

De talán el tudod engedni, ha megérted, hogy kvázi nem szándékosan csinálja, hanem ösztönösen. Fel sem fogja, mit tesz. Nem érti. Magyarázhatod, mint kutyának az internetet, de hiába.  

Amikor már nagyon ráégnek a tettei és a hazugságai, átmegy totális valóság tagadásba - lásd. fentebb az áldozati pózt. Viszont amikor az ellenségeddé válik, meg kell védened magad.

A szégyen pedig veled marad örökre, hogy egy aljas szar emberre fecsérelted az idődet. Az nem számít, hogy mások mit gondolnak erről, de te fogod így gondolni önkritikusan és a saját véleményed az bizony már számít.

Fontos megérteni: a fentiek egy séma. Nem egyedi, hanem mindegyik ezt csinálja.  Igen - ennyit tudnak! 

Van ismerősöm, akivel szinte pontosan ugyanaz történt meg, mint velem.

Mindegyik sztori a kisebbségi érzésből és az önbizalomhiányból fakad, mert semmi nem érdekli őket.  Minden nő a belső nyomorával küzd, köztük 1% van annyira értékes ember, hogy felül tud ezen kerekedni.

Mindenkinek vannak komplexusai, kisebbségi érzése, ilyesmi, de egy értelmes ember ezen úrrá tud lenni. A férfiaknak azért könnyebb, mert a férfiak logikusan gondolkodnak, míg a nők érzelmileg. 

Sajnos azt el kell felejteni, hogy a család meg a párkapcsolat a biztonságot és a nyugalmat jelenti. Ez ma már csak sci-fi. Folyamatos stressz és harc az is, sosincs nyugalmad.

A legfontosabb, hogy találj egy ÉRTÉKES nőt, akire a fenti elmebaj nem érvényes, de nagyon nehéz lesz, mert a fentieket a fogyasztói társadalom, különösen a közösségi pöcegödör indukálja ezerrel.

Adhatsz te pozitív visszajelzést az egójának minden nap (ha egyáltalán van miért), ha 76 kispöcsűtől megkapja úgyis a faszbúkon - te csak unalmas leszel. Egyszerűen nem látják az élet értelmét, nem tudják megtalálni a tettek eredményeképpen a sikert, az élet apró dolgaiban a boldogságot. Márpedig az élet nem több, mint szürke hétköznapok, amiben nekünk saját magunknak kell megtalálni az örömet. 

Azért meg se lelkileg, se anyagilag nem éri meg együtt élni valakivel, hogy ordítoznod kelljen, meg nevelgetned kelljen egy barmot, aki nem bír magával és nem tud meglenni dráma nélkül.

Kilométereket írhatnék erről, de felesleges. Van erre egy külön szakma, úgy hívják, hogy pszichológia.

Szóval ha a fentieket nem tapasztalod, nincs gáz. De ha akár csak egyet is, nem árt nagyon odafigyelni. A hazudozás a kulcs, ha hazugság van, akkor nagy a baj.

És még egy dolog a végére: az életben minden okkal történik.  

 

 

Bunny - 2021-07-18 01:17

Szia Bunny!

Nyilván sokan vagyunk, akik most ezért írnak neked, de én is azt teszem, és kívánok neked kitartást és sok erőt!
A legjobb barátom révén ismerem ezt a helyzetet, ahol olyan szintre jutottak a dolgok, hogy a nevét nem ejti ki a volt asszonynak és mindezt 15 év után. Azt mondja, ez nem az az ember, akit ő elvileg ismert. Bár embernek sem nevezné most már.

Más.
Sosem voltam az a nagy példaképes ember, mert szerintem mindenkinek magának kell megfelelnie és magát kell tisztelnie és egy célt elérve emberré válni.
De azt hiszem és mondom ezt minden buzis felhang nélkül, hogy te a példaképem vagy, mert úgy teszed a dolgod és olyan filozófia mentén, ahogyan én is szeretném és remélem sikerülni is fog!
Számomra ezt a dolgot a most kétéves kislányom könnyíti meg, mert mindig ott van nekem, mint igazodási pont és mint a legjobban szeretett ember, akiért bármit megtennék.
Sokan azt mondják, a gyerek elpuhít. Szerintem hatalmas tévedés, mert sokkal inkább megerősít!

Végül, ha ma azt mondanád, kell pár ember, mert el kellene tolni egy hegyet, szerintem lennénk pár ezren mögötted! Nem vagy egyedül!
Minden jót!

 

Józsi

jemmert - 2021-05-18 18:39


Szia!

Meglepően sokan írnak, pedig nem is működik már az az oldal. Nem nagyon van idegrendszerem írogatni, cikket szerintem nem vagyok képes írni 2 éve.

Ha lemegy a bírósági eljárás, utána lehet, hogy elmesélem a sztorit, mert brutális és nagyon tanulságos. Döbbenet, amikor rájössz, hogy 14 évig micsoda aljadék patkánnyal éltél együtt. (Aki mellesleg nem velem baszott ki, hanem a gyerekünkkel.)  De igazából engem ez már nem érdekel, egy dologgal foglalkozom, a lányommal. Mert neki szüksége van rám. Neki is a példaképe akarok lenni. Lehet hogy ezt az egész szart azért kaptam a sorstól, hogy jobb apa legyek. Egy biztos: nekem a lányommal kell majd elszámolnom. Már most leírtam neki mindent.

Nem engedhetem, hogy a gyerekem elkallódjon. Rendkívül okos gyerek, pedig nem beszél hat nyelven és semmiféle sportererménye sincs, nem csodagyerek, egyszerűen csak gyerek. De amikor a szemébe nézek, olyat látok, amit még senki másnál. Lehet hogy csak azért, mert én vagyok az apja, nem tudom. De azt tudom, hogy nagyon jó ember, és ez azért is érdekes, mert nekem is világ életemben ez volt a célom, hogy jó ember legyek. Ezért élek a három szabály szerint, amit már ő is tud.

Egy biztos: nem engedem, hogy az anyja elbassza az életét, mint ahogy mindenki másét is. Volt pár ártalmas nő az életemben - hiszen alapvetően mind az - de ez messze túltesz mindenen. Fogok majd ilyesiről mesélni sokat.  A gyerekem most egy szellemi fertőben él, nekem kell hatni rá valahogy heti pár órában.

Tudom, hogy jól jövök ki ebből. Egy piillanatig sem aggódok emiatt.

Nem könnyű kontrollálni a dühömet, de uralkodok rajta, mert ez a jó taktika. Igazából semmit nem kell tennem, csak menni előre. Mindig ez a megoldás.

Szerintem sem puhít el a gyerek. Csak nem leszel hülye, meg vakmerő. Én még óvatosabban is motorozok, amióta van. Emlékszem, amikor7-8 éve enduróztuk és nem mertem lemenni egy merekeden, mert az arcát látta magam előtt-

Ez az egész azért történik, hogy tanuljak belőle és ezt átadjam nektek. 

Nem mondom, hogy nem egy kibaszott rémálom, nem mondom, hogy minden nap nem csodálkozom, hogy ez megtörténhetett, de ha nem lenne gyerekem, már el is felejtettem volna. Ő viszont bármit megér.

Köszönöm mindenkinek. Nem akarok egyesével válaszolni, mert nem akarom, hogy erről szóljon ez az oldal, de nagyon jól esik hogy ennyien velem vagytok. Ahogy én is veletek. Személyesen is sokan mellémáltak, meg is lepődtem párszor. Remélem lesz alkalmam ezt az erőt átadni!

Sokak számára vagyok példakép és ennek mindig meg fogok felelni, rám mindig számíthattok.

 

 

 

Bunny - 2021-05-20 23:53

Tunemeny a gyerkoc, jo nagyot nott!

Basszus, szornyu ezeket hallani. Nagyon sokan akik szeretunk szivesen meghallgatnank majd a sztorit, de az is tok ertheto, ha kerulni akarod ezt a topicot. A lenyeg hogy sok erot es kitartas kivanunk a dologhoz es veled vagyunk!!!

tthkrstf - 2021-05-15 09:15


A helyzet sokkal szörnyűbb, mint gondolod, inkább undorítónak mondanám. Elképesztő, hogy emberek hova le tudnak aljasodni a pénzért meg az egójuk miatt.

Erővel és kitartással nincs gond. Olyan ez, mint valami edzés. Kellett ez nekem, nem véletlenül alakult így a sorsom. Most találtam meg újra önmagamat. Soha nem voltam ilyen erős, mint most. Nyilván a helyzet sok mindenben akadályoz, és mivel mindenemet elbuktam, nulláról kezdem újra az életem (még mopszom sincs), de ezt is meg fogom oldani. 

Garantálom, hogy mindannyian nagyon sokat fogtok profitálni ebből, mert ezt az erőt át fogom adni nektek!

Bunny - 2021-05-15 10:13

Szia!

Emlitetted most valamelyik valaszodban, hogy maganeleti zurjeid vannak. Kerlek mondd, hogy nem mentetek szet az asszonnyal, es a gyerkoccel is minden rendben van!

tthkrstf - 2021-05-12 17:01


Szia!

Gyermekelhelyezési és tartásdíj perem van folyamatban. A történet valami elképesztő, de egyelőre nem akarok beszélni róla, mert a saját hírnevemet rombolnám azzal, ha leírnám, milyen emberrel éltem együtt 14 évig (ha lehet az ilyet embernek nevezni) és nem szeretném, ha rajtam röhögne mindenki, hogy mit tűrtem el a gyerekem miatt.

A becsületemet meg fogom védeni a bíróság előtt is.

A lányommal heti kétszer találkozom és minden nap hívom telefonon, amikor éppen nem kapcsolják ki, hogy ne érjem el.

 

Bunny - 2021-05-15 08:30